25/06/2021

Notre Dame


Dit bericht gaat over de brand in de kathedraal van Notre Dame in Parijs in 2019 (paasperiode).

°°° De Keltische stam 'Parisii' stichten in 250 BC een dorp aan de Seine (het hedendaagse Parijs). In 52 BC versloeg Julius Caesar de stam en werd de nederzetting 'Lutetia Parisiorum' genoemd. In 360 AD kwam de naam Paris in gebruik. De oorspronkelijke Keltische bewoners vereerden de Grieks/Egyptische Godin Isis en bouwden een tempel voor haar. In 1163 werd die tempelplaats de locatie voor de Notre Dame kathedraal. De verering van Isis werd door het Vaticaan omgevormd tot verering voor Maria (Notre Dame of Our Lady).

°°° Isis is de godin van vruchtbaarheid en een meesteres van magie. Haar man (Osiris) werd gedood door Seth en zijn lijk in stukken gesneden. Isis gebruikte haar magie om toch nog zwanger te worden (zonder man) en gaf geboorte aan een zoon (Horus). De Isiscultus was heel populair in Egypte, Griekenland en bij de Romeinen (tot de zesde eeuw AD). Isis werd gelijkgesteld aan het 'vrouwelijke natuurprincipe'. De christelijke religie nam het Isis verhaal over en gebruikte het in hun evangeliën om zo de kerstening van Europa makkelijker te laten verlopen (Isis werd Maria, Horus werd Jezus). Alle 'heidense' heiligdommen (die zonder twijfel op energetische krachtplaatsen staan en stonden) werden omgevormd tot christelijke kerken. Zo werden de wijsheid en de rituelen van onze voorouders vernietigd.

°°° Al snel na de beslissing om het christendom als officiële (mindcontrol) religie te kiezen voor Europa begon de gruwelijke onderdrukking van andersdenkenden door het Vaticaan. Duizenden heksen, tempeliers, katharen en 'heidenen' werden levend verbrand op het plein voor de kathedraal. 
 
°°° Veel new agers beweren dat de brand de bevrijding van het heilige vrouwelijke symboliseert door de Isistempel te openen door het reinigende vuur. I don't buy it.

°°° Zowat de rijkste organisatie in de wereld (het Vaticaan) met een vermogen van 30 miljard dollar laat liever de belastingbetaler opdraaien voor de heropbouw. Dertig miljard is ruim voldoende om alle honger en armoede uit de wereld te helpen en nog een flink bedrag over te houden. Jezus = naastenliefde, Vaticaan = ego en macht.

°°° Tegelijkertijd met de brand in de Notre Dame was er ook een brand in de Al-Aqsa moskee in Jeruzalem en enkele dagen later gruwelijke aanslagen in Sri Lanka. Dit alles gebeurt tijdens de Paasweek en de week van de volle maan op goede vrijdag. Michelle Obama was op het moment van de brand champagne aan het drinken op een boot op de Seine terwijl ze glimlachend naar de brand keek. Toeval? No way. Een maand geleden was er ook al brand in de tweede grootste Parijse kerk: Saint Sulpice.

°°° Pasen als oorspronkelijk feest heeft niets met de kruisdood en opstanding van Jezus te maken en heeft ook niets te maken met het Joodse feest Pascha. Het is de terugkeer van de lente en het einde van de winter, het is de aanbidding van de godin van de vruchtbaarheid, aanbeden in het voorjaar wanneer al het leven vernieuwd wordt. Alle grote heidense feesten werden overgenomen door het Vaticaan om het volk aan de kerk te binden. In Babylonië werd rond 2000 BC de opstanding van de Babylonische god Tammuz gevierd die werd teruggebracht door zijn moeder/vrouw Ishtar (uitgesproken als Easter, Engels voor Pasen) uit de onderwereld. In vele andere oude culturen werd de komst van de lente gevierd en organiseerde men feesten en offers om een vruchtbaar jaar te krijgen. De Angelsaksische vruchtbaarheidsriten richten zich tot godin Ostara, de godin van de lente. 
 
°°° Al die goden verwijzen mogelijks naar de interventieverhalen van de Sumeriërs.

°°° De oorsprong van het paasei is gebaseerd op de vruchtbaarheidscultussen van de Indo-Europese volkeren. Het ei was voor hen een symbool van de lente. De haas, het symbool van vruchtbaarheid in het oude Egypte werd later als symbool in Europa overgenomen door de paashaas. Maar het verhaal gaat nog veel verder en dieper.


°°° Steeds meer onderzoekers beweren dat de Notre Dame brand geen ongeluk was, maar doelbewust werd aangestoken en/of veroorzaakt door DEW (Directed Energy Weapons). Achthonderd jaar oude eiken balken zijn namelijk zo hard als beton en zijn heel moeilijk in brand te krijgen. We zien op de beelden ook stenen branden (hoe kan dat?). De grote kunstschatten en beelden uit de kathedraal werden 4 dagen voor de brand in veiligheid gebracht. De kleur van de vlammen en de manier waarop het skelet van de Notre Dame toren en de dakspanten branden, alles wijst naar DEW militaire apparatuur.

 °°° De officiële uitleg (een ongeluk door kortsluiting) is niet houdbaar en zal net als de officiële (nep)uitleg over 9/11 ooit ontmaskerd worden. Er is zelfs een video waar we iemand op het dak van de Notre Dame zien staan die effectief vuur maakt, verbijsterend. En in een andere video zien we man lopen op de toren terwijl de kathedraal in brand staat en iedereen geëvacueerd is. Ervaren brandweermannen zeggen dat de brand in no time kon geblust worden via helikopters, maar men liet de brand 8 uur lang verder woekeren en het duurde 2 uur voor de brandweer er was. Het brandweerkorps in Parijs is deel van Franse leger, het zijn militairen, de conclusie is dat men de brand helemaal niet (dadelijk) wilde blussen.

°°° Zowel in de 'Simpsons' als in 'Pet Goat 2' (2012) werd jaren vooraf de brand in de Notre Dame al getoond. In de film 'Before Sunset' (2004) zegt de hoofdrolspeelster dat de Notre Dame ooit zal verdwijnen. In de Disneyfilm 'The Hunchback of Notre Dame' (1996) vind er niet alleen een satanisch ritueel plaats in de kerk maar staat ze ook effectief in brand op een bepaald moment.
 
°°° Er wordt een script uitgespeeld, de elite volgt een vooraf uitgedokterd scenario, niets gebeurt toevallig en alles heeft een bedoeling. Alles wordt gepland en geregisseerd, het is allemaal theater. Als je zoekt met google op 'Notre Dame fire' en je stelt de datum in, dan zie je dat er al berichten over de brand bestaan die dagen tot weken VOOR de brand gedateerd zijn, klaar voor publicatie. Dit was ook bij 9/11 zo, misschien herinnert men zich nog dat de BBC nieuwslezer al over het instorten van toren 7 berichtte terwijl die op de achtergrond nog te zien was en recht stond. We worden vooraf op de hoogte gebracht (Hollywood) van wat ze allemaal gaan doen. Men noemt dit 'predictive programming'.

°°° Naast de duidelijk symbolische betekenis van de Notre Dame brand zijn er nog meer onderliggende bedoelingen, namelijk 'afleiding' en 'verdeel en heers'. Macron en het Franse politiek establishment krijgen het mes op de keel door de maandenlange protesten van de gele hesjes. Macron verliest de controle en ook veel aanhangers. Door een brand te veroorzaken in een belangrijk Frans monument (het spirituele hart van Frankrijk) kan Macron de rol van redder en verzoener spelen. De brand zorgt voor een emotionele shock (net als 9/11 in 2001) waardoor de bevolking acties verwacht en Macron met de oplossing kan komen. Dit is een veelgebruikte mindcontrol techniek van de elite (problem-reaction-solution) en komt uit het CIA handboek voor manipulatie.
 
°°° Het tweede aspect is het verdeel en heers spel. De honderden aanslagen en het vandalisme op meer dan 800 Franse kerken (en nu ook in Sri Lanka en in vele andere landen) door (zogezegde ?) moslims en islam terreurgroepen creëert vijandbeelden. De massa wordt tegen elkaar opgezet want als we elkaar bestrijden en haten en in angst leven, dan blijft de elite buiten schot en aan de macht en kunnen ze hun masterplan uitvoeren (werelddominantie en transhumanisme).

°°° Vele christenen zien de brand van de Notre Dame als een aanval op het symbolische hart van hun geloof. Maar het gaat in wezen niet om het verlies van de kathedraal, noch om wat of wie de oorzaak van de brand was, noch om de tempel van Isis en de vele slachtoffers van de inquisitie die nu hun vergelding krijgen. Het gaat wellicht om de échte boodschap van Jezus op deze Paaszondag. Liefde!
De kerken lopen leeg maar ook de harten van vele mensen lopen leeg en worden gevuld met angst, woede en negativiteit. Is de brand een symbool voor de neergang van de christelijke cultuur nu steeds meer religies en rassen Europa binnenkomen en hun eigen wetten en regels volgen? 
 
°°° En er zijn nog meer en nog diepere lagen. Is de brand een symbolisch beeld van het einde van het christendom of althans van de Vaticaanse kerkgemeenschap? En zal uit de as van de brand een nieuwe wereldreligie opstaan? Want dat is in ieder geval het plan van de elite en de paus flirt openlijk met de islam. Volgens bepaalde bronnen en archieven in het Vaticaan creëerden de Jezuïeten zelfs de islam religie onder meer als een middel om Jeruzalem te veroveren. Godsdiensten en religies zijn allemaal menselijke bedenksels en maken deel van uit van het verdeel en heer spelletje. WO 3 zou dan (volgens hun script) ook een religieuze oorlog moeten worden tussen verschillende religies.

Doorzie hun spelletjes, blijf in je kracht en liefde, focus op wat jij wilt creëren. Verlaat het mensonterend systeem, sluit aan bij de lichtdorpen, wees de verandering die je wilt zien. Love is the way. Open your heart. De oude wereld staat in brand. Laten we samen een prachtige, nieuwe wereld bouwen op de puinhopen van de oude. Een paradijs waar het leven elke dag gevierd wordt in vreugde en vriendschap.

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen

The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old,
but on building the new.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall