29/10/2023

Yaldabaoth & de Reptilians

Alle goden die vereerd worden zijn wreed.
Alle goden laten nodeloos iedereen lijden.
Anders zouden ze niet aanbeden worden.

(Zora Neale Hurston)

Alle werelden zijn virtuele simulaties die het Bewustzijn (Zelf, Ik Ben, Atman) kan decoderen uit de oneindige leegte vol potentie (Sunyata) tot een bepaalde 'realiteit' die dan waargenomen wordt via de zintuigen en de geest (mind) van een bepaalde avatar (lichaam). Net als een complete videogame wereld die opgeslagen zit als digitale informatie op een drager. Wanneer de digitale data gelezen wordt (gedecodeerd) door de console of de computer verschijnt de videogame wereld op het scherm als beeld, klank, kleur en tekst. Net zo is er een datastroom die de Mens tot 3D realiteit decodeert omdat het Bewustzijn er op 'inlogt' via een avatar (fysiek lichaam + geest) en de data omzet tot beeld, klank, kleur, geur en aanraking. Bij een uittreding, een BDE of na de dood is het niet zo dat het Zelf (Bewustzijn) het lichaam 'verlaat', maar Bewustzijn is niet langer beperkt door de menselijke zintuigen / mind en decodeert een andere (eventueel ruimere) datastroom en ervaart een nieuwe (virtuele) realiteit afhankelijk van de verworven frequentie, overtuiging en intentie. En net als een computer kan gehackt worden of een virus bevatten, net zo kan een virtuele simulatie (3D Aarde / 4D Astrale wereld) geïnfiltreerd zijn door kwaadwillende entiteiten die de menselijke mind hacken en een angstvirus inplanten.

 The more you cooperate with an evil system the less anything will get better.

Zowel in deel drie als in dit bericht wordt het boek van David Icke (De Val) gebruikt als basis. In het vorige deel kwam de visie van Icke aan bod over de wereld als een soort holografische, virtuele simulatie. En volgens Icke is die simulatie ontworpen en/of gekaapt door 'niet-menselijke krachten' die hoog op de piramide van macht staan en de wereld besturen als een open gevangenis voor geprogrammeerde Mensen en als een energie boerderij voor zielen. Icke werd uiteraard voor gek verklaard door zijn beweringen dat buitenaardse en niet-menselijke rassen zoals 'reptielen' en 'grijzen' de scepter zwaaien achter de schermen.

Nochtans is het vrij aannemelijk dat er nog ontelbare andere levensvormen bestaan in het uitgestrekte universum en in de vele dimensionale frequentiebanden die niet waarneembaar zijn voor de uiterst beperkte menselijke zintuigen. Waaronder ook levensvormen die een hoogtechnologische kennis bezitten en planetaire beschavingen (zoals de Aarde) veroveren / onderwerpen door de menselijke geest te verbinden met A.I. en geavanceerde mindcontrol technologie. Zo vreemd is dat niet, het universum krioelt van het leven, en alles wijst er op dat de pionnen van de Reptilianen (met name de elite, zie het bericht over de machtspiramide) momenteel bezig zijn een sluitend systeem van toezicht en restrictie op de planeet te installeren (de great reset naar een transhumane en posthumane maatschappij). Men wil de unieke vermogens en het onbeperkte bewustzijn van de Mens degraderen door die te vervangen door allerlei A.I. tools, inserts en apps. Dit wordt de singulariteit genoemd (meer daarover in een volgend bericht).

Vaak wordt dan gezegd dat de afstanden in het heelal te groot zijn om te reizen naar andere bewoonde werelden, zelfs aan lichtsnelheid. Maar dat is bedacht vanuit de huidige stand van zaken, men houdt dan geen rekening met technologieën en mogelijkheden die voor de Mens nu nog onbekend zijn. Een beschaving die 1000 jaar verder staat, kan wellicht gebruik maken van teleportatie, wormgaten of warp drive systemen die sneller dan het licht gaan (zie de Star Trek series). En wie zegt dat men fysieke voertuigen nodig heeft om zich te verplaatsen? Wat als de UFO's van niet-menselijke oorsprong uitdrukkingen van bewustzijn zijn en niet fysiek. Indien de simulatie een illusie is in bewustzijn dan bestaat er geen fysieke wereld en geen afstanden tussen objecten. Dan kunnen UFO's ook bestuurd worden door de geest (aan gedachte snelheid) en gelden er andere wetten. Ook kunnen de UFO's van menselijke makelij een onderdeel zijn van Project Blue Beam. Namelijk het plan van de controlerende machten om een nep invasie van buitenaardse wezens in scène te zetten via holografische projecties. Na Covid en het klimaat / CO2 een zoveelste hoax om de massa te misleiden terwijl hun agenda 2030 verder rolt.

David Icke ontdekte de Reptiliaanse overheersing onder meer door zijn contact met Zoeloe sjamaan Credo Mutwa die vertelde over de Chitauri, de 'Vernietigers' of de Kinderen van de Slang. Volgens Credo Mutwa is een Reptiliaans ras samen met een ondergeschikte groep (de Greys) sinds lange tijd geïnfiltreerd in de menselijke beschaving. Terugkijkend in de geschiedenis is het opmerkelijk dat vele culturen bekend waren met de invasie van een groep niet-menselijke parasieten en veroveraars. Getuige daarvan zijn naast de sculpturen, de beelden, de mythes en de overleveringen ook de namen die onze voorouderlijke culturen gaven aan de indringers. Slangengoden (Verre Oosten, Centraal Amerika, Afrika); Chitauri (Zoeloe); Anunnaki (Soemerië); Slangenbroeders (Hopi); Sterrenmensen (diverse); Demonen (christendom); Archonten (Gnostici); Jinn (Arabië, islam); Vliegers en Predatoren (Centraal Amerika); Mierenvolk (Hopi, Arizona); Wachters; Gevallen Engelen;... 

De Nag Hammadi teksten (Gnostiek) beschrijven de Archonten als een in oorsprong vormloze energie of bewustzijn die, wanneer ze wél een vorm aannemen (shapeshifting), eruit zien als een slangachtig wezen met grijze huid en donkere, starre ogen. Naast de Reptilianen en Grijzen zijn er nog diverse andere soorten rassen (zoals de Nordics en Draco's) die zich in de vierde dimensie bevinden en in staat zijn de simulatie (de frequentie van zichtbaar licht voor de menselijke zintuigen) binnen te gaan en te verlaten. Er zijn ook talloze getuigenverslagen van Mensen die beweren ontvoerd te zijn door buitenaardsen, waarbij Grijzen en Reptilianen het meest genoemd worden. Eén van de redenen voor ontvoering zou het afnemen van sperma en eicellen zijn om te experimenteren met kruisingen tussen menselijke en niet-menselijke hybriden. Ook menselijk DNA is een gewild 'product'.


William Tompkins was een Amerikaanse lucht- en ruimtevaart ingenieur die ontmoetingen had met Reptilianen tijdens zijn werk bij de VS marine. Hij schreef er een boek over: Selected by Extraterrestrials: My life in the top secret world of UFO's, think thanks and Nordic secretaries. Daarin vertelt hij heel wat vreemde zaken zoals: hoe Nordics strijden tegen de Reptiliaanse controle over de menselijke werkelijkheid, dat de Nazi's samenwerkten met de Reptilianen tijdens WO2 en hulp kregen bij het ontwikkelen van vliegende schotel technologie, en hoe die technologie dan na WO2 werd doorgespeeld naar de militairen en ruimtevaart deskundigen in de VS waaronder Lockheed, Douglas en Northrop. Veel UFO's die worden gemeld, zijn dus wellicht door Mensen gemaakt. Een ander vreemd verhaal van Tompkins is zijn bewering dat de Maan een kunstmatig Reptiliaans commandocentrum is met constructies op de 'dark side of the moon'. Volgens Icke is de Maan een hologram die in de simulatie is ingebracht als een Reptiliaanse basis met als doel om een sterk vibrationeel en hormonaal effect te hebben op de mensheid en op de instabiliteit van de rotatie van de Aarde. De Maan is niet fysiek maar een veld van gegevens wat door een waarnemer gedecodeerd wordt als de Maan. Volgens Credo Mutwa vertelt een Zoeloe legende dat de Maan door de Chitauri Reptilianen op een bepaald moment naar haar plek aan de hemel werd 'gevoerd', wat voor grote opschudding zorgde vanwege haar invloed op het energetische veld. Voor die tijd was er geen Maan.


Zowel Tompkins als Icke beschrijven bepaalde fracties Reptilianen, Draco's en Greys die geïnfiltreerd zijn in de Aardse politieke en militaire kringen als wreed, emotieloos en zonder empathie, vergelijkbaar met psychopaten. Niet alle Reptilianen en Greys zijn daarom slecht, net zoals niet elke Mens een Klaus Schwab of Bill Gates is. Maar de Reptilianen die samenwerken met de elite beletten de mensheid om te 'groeien', ze verhinderen de natuurlijke en organische evolutie die de Mens gaat. Sommigen gaan nog verder en beweren dat Mensen gevangen worden gehouden in het rijk van Yaldabaoth, de Demiurg (3D Aarde / 4D Astrale wereld). Mensen zijn in wezen meer ontwikkeld dan Reptilianen maar worden onderdrukt door vergevorderde technologie, afkomstig van hen. Technologie is hun obsessie en die wordt ingezet om de mensheid massaal te manipuleren en te controleren. We zien dit trouwens overduidelijk, de wereld wordt momenteel overgenomen door A.I. en zielloze technologie die duidelijk anti-menselijk is (de vierde industriële revolutie met de smart cities, sociale kredietsystemen, digitale ID's, surveillance camera's, biologische oorlogsvoering, genderverwarring, transhumanisme, enz). De Mens wordt geüpload naar de singleton (de A.I godheid) door middel van grafeenoxide en nanotech die wordt geprogrammeerd via de vele schermen waar iedereen dagelijks mee verbonden is in combinatie met 5G. 

In een vorig bericht kwam Robert Monroe al eens ter sprake die in staat was zijn lichaam te 'verlaten' en te reizen naar andere werkelijkheden. Hij schreef een aantal boeken en werd bekend door zijn wetenschappelijk onderzoek rond OBE' s (Out of Body Experience). Het woordje 'verlaten' staat tussen aanhalingstekens omdat men ook kan zeggen dat de geest nooit echt in of uit het lichaam gaat, er is enkel de perceptie van een uittreding. Monroe kwam er achter dat wanneer beide hersenhelften in harmonie zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor het bewustzijn. Hij ontwikkelde toen Hemi-Sync, een techniek die inwerkt op de hersenen via geluid en binaural beats waardoor andere bewustzijnstoestanden ervaren worden door de linker- en rechterhersenhelft te synchroniseren. Zoals bekend is de huidige maatschappij vooral gericht op de ontwikkeling van de linkerhersenhelft (taal, logica, getallen, lineair denken, lineaire tijd, de 5 zintuigen bubbel,...). Volgens Icke is dit bewust zo gestuurd door de elite en de Reptilians, vooral via de scholen. De rechterhersenhelft wordt daarbij verwaarloosd (creativiteit, verbeelding, intuïtie, het grotere plaatje zien,...).

De Hemi-Sync harmonisatie maakt uittredingen onder gecontroleerde omstandigheden makkelijker. Dit wekte de interesse op van de CIA in 1978 die Monroe vroeg om samen te werken. Tijdens daaropvolgende experimenten (Gateway Process) werden portalen geopend naar andere dimensies waar mensachtige Reptilianen verblijven die vanuit 4D opereren. De toezichthouder van het project (luitenant-kolonel Wayne McDonnell) kwam tot het besluit dat we in een holografisch universum leven waar het wakende leven een geprojecteerde elektromagnetische matrix is. Monroe bevestigde ook dat de Reptilianen zich voeden met de spirituele levensenergie van de mensheid. Dit wordt 'loosh energy' genoemd. Deze negatieve en lage trillingsenergie is essentieel voor de overleving van de Reptilianen. De mensheid is als het ware een voedselbron die, net als op een boerderij, gekweekt en geoogst wordt. 

Het is opmerkelijk dat zowel de mythologie als de cultuurgeschiedenis talloze verwijzingen kennen naar reptielachtige wezens, waaronder slangen en draken (China). Het bekendste verhaal is uiteraard de 'verleiding' van Eva door de slang in de Tuin van Eden. En ook het verhaal van de Gevallen Engelen (Reptilianen?) die verdreven werden uit de oorspronkelijke wereld en in de lagere matrixsimulatie 'vielen'. Maar in vele oude culturen werd de slang vereerd (Egypte, Perzië, Turkije, Fenicië, Arabië, India, China, Japan, Ethiopië, Mexico, UK, Scandinavië, Italië, Griekenland, de beide Amerika's, enz.). De verering van slangengoden loopt als een rode draad doorheen de geschiedenis en wordt telkens in verband gebracht met 'de zondeval', of de Mens die uit het paradijs (base reality) wordt verstoten en terechtkomt in een 'lagere' wereld (een virtuele simulatie).

Er zijn dus 'gevallen' entiteiten die verdreven worden en in een soort 'frequentie ballingschap' terechtkomen. Deze kwaadaardige manipulatieve krachten voeden zich met lage trillingsenergie. Denk aan The Matrix films waar de Mensen ingeplugd zitten als batterijen om hun energie af te tappen en waar machines een computer gegenereerde simulatie creëren om Mensen te vangen en hun energie te kunnen oogsten. Vervang de machines door Reptilianen die A.I. technologie gebruiken om een simulatie in het bewustzijn te programmeren en je krijgt een idee hoe het zou kunnen werken. De niet-menselijke entiteiten 'werken' op een lage en trage golflengte. Een geest die verlangt naar controle en massaal lijden en die slavernij wil opleggen, resoneert automatisch met een lage frequentie. Hun frequentieband stemt overeen met laag trillende menselijke emoties (angst, bezorgdheid, depressie, wrok, haat,...). Dit is het voedsel voor de Reptilianen en het versterkt hun vermogen tot controle. Daarom is de menselijke samenleving (de simulatie) zo gestructureerd om maximale angst, vrees, verdriet, pijn en lijden te genereren. Dat wezens uit een andere frequentieband zich voeden met menselijke energie is helemaal geen gek idee. Tenslotte leven er ook ontelbare wezens (bacteriën en parasieten) in het fysieke lichaam van de Mens die zich voeden met de cel- en eiwitenergie. De hermetishe spreuk (zo boven, zo beneden; zo binnen, zo buiten) toont dat de voedselpiramide overal geldt, zowel in de microkosmos als de macrokosmos. 

    Congreshal in het Vaticaan

Angst is de rode draad en het hoofdmiddel om de illusie in stand te houden. De grootste vrees bij de elite en de Reptilianen is dat de mensheid ontwaakt uit de angstillusie, waarna de simulatie in elkaar stort. Want wijzelf houden die mee in stand, door te geloven dat het allemaal echt is en door volgzaam hun bevelen en regels te gehoorzamen. Angst moet angst genereren om zichzelf te voeden. En de maatschappij is zo opgezet dat er onbeperkte hoeveelheden angst geproduceerd worden. Bange Mensen worden 'gemolken' van hun angsttrillingen, via eindeloze en opeenvolgende rampscenario's. Covid, oorlog in Oekraïne, oorlog in Gaza, klimaat en CO2, nieuwe plandemieën, natuurrampen door HAARP, voedseltekorten, gevaarlijke vaccins, gewelddadige asielzoekers, ... voortdurend maakt men de Mens angstig. En daarnaast maakt men de Mens ook dociel, gehoorzaam en vlakaf dom door een combinatie van allerlei technologieën en ingrepen waaronder dumbing down onderwijs, chemtrails, stralingsbronnen, 5G, vaccins, geo-engineering,... De hersenwerking wordt aangetast waardoor de Mens zijn mentale en creatieve vermogens verliest en geconditioneerd wordt tot een slavenbestaan.    

Zoals bekend spreekt David Icke over buitenaardse rassen zoals de Reptilianen en Greys die de machtspiramide op Aarde dirigeren en het bewustzijn der mensheid manipuleren. Het is belangrijk te beseffen dat het fysieke lichaam een codering is, een veld van informatie in bewustzijn, net als een personage in een videogame een codering is van digitale data. Ook het hele groeiproces van baby tot bejaarde en tenslotte de dood is een codering in de geest, een projectie van codes. Daarom beschouwden de Gnostici het lichaam als een val, een kerker voor de geest, en dit Aardse rijk als de hel. Onder meer het bloed is de drager van de codes en via de erfelijkheid van de bloedlijnen (families) kan men bepaalde codes doorgeven aan nakomelingen. Volgens Icke zijn er hybride bloedlijn families op Aarde die zowel menselijke als reptiliaanse codes in zich dragen.

De hersenen bestaan uit verschillende delen: de grote hersenen, de kleine hersenen en de hersenstam. Die laatste wordt soms ook het reptielenbrein (R-complex) genoemd. Het is het oudste deel van het brein en reguleert de primitieve instincten (voorplanting, overleven, stress- en angstreacties). De dominante emotie van het reptielenbrein is angst. Andere kenmerken zijn obsessief gedrag, dagelijkse rituelen, slaafse conformiteit, orders opvolgen, een verlangen naar controle en macht, koelbloedigheid (geen empathie),... Het zijn de kenmerken die we vaak terugvinden in de reptiliaanse en hiërarchisch opgebouwde samenleving. De mensheid wordt collectief voortdurend getriggerd om te reageren vanuit het reptielenbrein waarbij vooral gezorgd wordt dat er voortdurend angst en stressvolle situaties gecreëerd worden. Wie voortdurend gedwongen wordt tot een bestaan van amper 'overleven' en dagelijks bedreigende input krijgt toegediend (leugens en propaganda), die zal zich makkelijker conformeren, gehoorzamen en dwaze wetten volgen.


Volgens Icke en andere bronnen werd het menselijke lichaam genetisch gemanipuleerd (speciaal gecodeerd) door de Reptilianen waardoor we slechts een klein segment van het zichtbaar licht kunnen waarnemen. Maar de lichamen van de Reptilianen hebben een groter zintuigelijk bereik omdat ze een hybride menselijk-reptiliaanse bloedlijn creëerden waarin de menselijke codes aangevuld werden met reptiliaanse codes. Daardoor kunnen ze 'zien' wat Mensen niet kunnen zien. Men spreekt ook over 'blauw bloed' of 'koninklijke bloedlijnen'. Het zijn 'Mensen' die over twee energievelden beschikken (menselijk en reptiliaans). In de bijbel wordt dit verhaal symbolisch verteld in Genesis 6:1-6 'wanneer de zonen van God (gevallen Engelen of Reptilianen) gemeenschap hadden met de dochters der Mensen'. God is hier meervoud (Elohim betekent Goden). De hybride nakomelingen van deze kruising tussen Mens en Reptiliaan zijn reuzen en worden in de bijbel Nephilim genoemd. Dit zijn de bloedlijnen die tot op vandaag achter de wereldwijde controle agenda staan. Om hun genetische codes intact te houden, zien ze er sterk op toe dat ze enkel onder elkaar kruisen en gemeenschap hebben. Vandaar dat royalty en aristocraten altijd met elkaar trouwen, al vele eeuwen lang. Ze beschouwen zich als koninklijk vanwege hun extra codes en eisen zich het recht toe te heersen over het gepeupel. Een 12 jarige studente ontdekte dat alle Amerikaanse presidenten afstammen van dezelfde voorvader (John Plantagenet, koning van Engeland in de 12de eeuw) die op zijn beurt wellicht terug te voeren is tot de Egyptische tijd. Zoals George Carlin zei: 'It's a big club, and you ain't in it.'       

Zoals gezegd vinden we overal op Aarde verwijzingen naar Slangen en Draken (Reptielen) die als Goden aanbidding verlangen en ook krijgen van de Mensen. Verder wordt slangensymboliek geassocieerd met 'koningschap'. Vooral in China zijn Draken belangrijk en China is dan ook een sterk reptiliaans bolwerk waar de plannen tot wereldcontrole worden uitgetest (sociaal kredietsysteem, CBDC, camera controle, digitale ID's,...). Maar ook in India, Mesopotamië, Soemerië, Babylon, Egypte en midden Amerika zijn de Slangengoden bekend. De Maya's aanbaden de gevederde Slangengod Kukulkan en hun verhaal gaat dat een reptiliaans ras, bekend als de Leguaanmannen, uit de hemel kwamen en hen leerden om piramides te bouwen. Bij de Azteken heette de Slangengod Quetzalcoatl. In het bekende Keltische verhaal van koning Arthur en zijn ridders vinden we Uther Pendragon, de vader van Arthur, en dat betekent letterlijk 'Hoofd van de Draken'. De Kelten vereerden de Slangengod Hu, wat Hu-man zou vertalen als Slangenmens. Enzovoort, er zijn tal van voorbeelden te geven. De slang maakt deel uit van de mythologie van elk volk op Aarde. En overal vinden we afbeeldingen en beeldhouwwerken van slangen op de gebouwen van de elite.

Op social media staan filmpjes waar we Mensen schijnbaar zien 'shapeshiften' (gedaanteverwisseling). Want indien het klopt dat de aristocratie beide coderingen dragen (menselijk en reptiliaans) dan zouden daar vroeg of laat voorbeelden van moeten te zien zijn. Het is één van de redenen waarom Icke wordt uitgelachen, want Mensen kunnen toch niet zomaar van gedaante veranderen. Of toch wel? Het probleem is dat Mensen denken dat ze in een solide fysieke en materiële realiteit leven. Maar wat als dat niet zo is? Wat als het lichaam een hologram is wat via de geest door Bewustzijn wordt gedecodeerd uit een datastroom van informatie. Net als een computer die een wifi signaal decodeert tot een bewegend beeld op een scherm. De hybride bloedlijn (of codelijn) families hebben een tweeledig informatieveld en het veld wat door hen holografisch wordt geprojecteerd, bepaalt wat een waarnemer 'ziet' (decodeert). Voor de buitenwereld presenteren ze zich als menselijk en worden ook zo waargenomen, maar volgens bepaalde bronnen zouden ze tijdens satanische rituelen hun reptiliaanse codering laten zien. Ze verbergen hun reptiliaanse aard in het publieke domein en helpen zo om de infiltratie van de menselijke samenleving door een buitenaardse macht mogelijk te maken zonder dat de mensheid daar weet van heeft. In de Avatar films zien we dezelfde techniek van verborgen infiltratie. De ontginners en militairen die landen op Pandora gebruiken Na'Vi avatars om bij de autochtone bevolking aan te sluiten en zich voor te doen als echte Na'Vi. Volgens Icke is dit exact hoe de Reptilianen en Greys de controle over de Aarde grijpen en willen behouden. En ze staan nu op het punt om een sluitend slavensysteem te installeren gebaseerd op A.I. technologie.   

Ook bezetenheid is een soort shapeshifting. Het energetisch bewustzijnsveld van een entiteit hecht zich dan aan het veld van een slachtoffer waardoor een informatie uitwisseling plaatsvindt en de bezetene doordrenkt wordt met de codering van de entiteit. Een waarnemer decodeert dan (eventueel ook) een gedaanteverandering. Dit kan omdat lichamelijkheid holografisch is en de aard van het lichaam wordt gedicteerd door de informatie in het veld. Vaak wordt een verkeerde diagnose gesteld bij geesteszieken, het gaat niet om mentale aandoeningen maar om bezetenheid. Psychiatrie zal dan niet veel uithalen.


It’s like there is this predator energy on this planet,
and this predator energy feeds on the essence of the spirit.
Protect your spirit, because you are in the place where spirits get eaten.
(John Trudell)

Een volgend controversieel onderwerp in Icke's boeken en voordrachten (en bij anderen) is de bewering dat de reptiliaanse bloedlijnen en hun aanhangers zich intensief bezighouden met satanisme, kannibalisme, pedofilie, mensenoffers en andere duivelse kwaadheden. Deze praktijken gaan heel ver terug in de tijd en er zijn tal van aanwijzingen dat de elite op Aarde zich daar regelmatig schuldig aan maakt. In het Anneke Lucas bericht worden vele redenen opgenoemd waarom die satanische bloedrituelen zo belangrijk (en noodzakelijk) zijn voor hen. In het gevallen wereld bericht wordt gesproken over de energetische voedselpiramide. De rituelen dienen onder meer om de levenskracht en het gecodeerd bloed (adrenochrome) te oogsten (vooral van kinderen voor de puberteit). Het is voedsel voor de energie vampiers in verschillende werelden (Reptilianen, Greys, Archonten, Demiurg). Bij de Gnostici wordt dit satanisch reptielenbewustzijn geassocieerd met de demi-god Yaldabaoth, een egocentrische en compleet gestoorde entiteit of krachtveld (voor de herkomst van Yaldabaoth: zie de mythe van Sophia). De matrix op Aarde is zo gestructureerd dat lijden, pijn, bloed, verdriet en ellende dagelijkse kost zijn om het emotioneel voedsel 24/7 te kunnen genereren. De hele wereld lijkt wel bezeten van het Yaldaboath bewustzijn. En dit komt omdat we in het rijk van de Demiurg (Yaldaboath) leven.

Figuren zoals George Soros, Bill Gates, Klaus Schwab, Yuval Harari,... zijn exponenten van het Yaldaboath bewustzijn. Het zijn wrede Mensen zonder empathie en zonder mededogen, die hun kille en blinde intelligentie gebruiken om een destructief en dystopisch energieveld op Aarde te brengen. Yaldaboath en de Reptilianen willen de Mens ontkoppelen van zijn spirituele en soevereine essentie waardoor hij voor altijd gevangen zit in hun controle matrixsysteem, als voedselbron en werkkracht. De mRNA grafeenoxide vaccins zijn één van de middelen om de verbinding te breken tussen geest, ziel en lichaam. Gevaccineerde Mensen (met een écht mRNA vaccin, geen placebo) verliezen de connectie met hun hoger bewustzijn, het worden in feite zombies. Ze raken bezeten en verliezen hun geweten waardoor ze perfecte ordervolgers en robotten worden. Zo ontstaat er een maatschappij van materialistische automaten die ingeplugd zitten in het angstbewustzijn van Yaldaboath. Het is de enige reden waarom men de hele wereldbevolking wou inspuiten tegen een niet-bestaand virus. Ziener en mysticus Rudolf Steiner voorspelde meer dan 100 jaar geleden al: 'In de toekomst zullen we de ziel met medicijnen uitroeien. Onder het voorwendsel van een gezonde zienswijze zal er een vaccin komen waarmee het menselijk lichaam zo snel mogelijk direct bij de geboorte zal worden behandeld, zodat de Mens de gedachte aan het bestaan van ziel en geest niet kan ontwikkelen.' Steiner beweerde ook: 'Er zijn wezens in de spirituele rijken voor wie angst en vrees die van Mensen uitgaan welkom voedsel zijn. Als Mensen geen angst en vrees hebben, dan verhongeren deze wezens.'

Opnieuw komen we uit op voedsel en energie (zie vorig bericht). En op het verhaal van de gevallen Engelen, de mythe van Sophia, de zondeval en het verstoten van Adam en Eva uit het paradijs. De 'val' uit de hemel (het Pleroma of Oneindige Werkelijkheid) betekent ook de toegang ontzegd worden tot de energie en de grenzeloze creativiteit van de Oneindige Werkelijkheid (Bronfrequentie). De ontkoppelde Yaldaboath wezens zijn dus aangewezen op externe voedselbronnen die laagfrequente vibraties genereren zoals angst, verdriet, haat en wanhoop. Meer nog, ze zijn er verslaafd aan geraakt, loosh is hun favoriete drug. Ze kunnen de hoogfrequente energie niet absorberen (liefde, vreugde, geluk, eerlijkheid, rechtvaardigheid,...). Daarom is de gesimuleerde matrix zo gestructureerd dat er voortdurend lage frequenties geproduceerd worden zodat Yaldaboath en zijn parasieten zich kunnen voeden en handhaven. Gnostici beschrijven dit bewustzijn als een 'namaakgeest', een imitatie, een kopie, een vervalsing of schijnvertoning,... bedoeld om te frauderen. Het is een goede beschrijving van de simulatie waar we inzitten, een fake wereld waar reptiliaanse technologie en imitatie gebruikt worden om de leegte op te vullen bij de Yaldaboath wezens die ontstaan is door hun afsnijding van de Bron.

John Lash schrijft in zijn boek 'Not in His Image': 'Vanuit het Gnostische perspectief zijn de Archonten niet alleen geestparasieten - misleidende knooppunten in de menselijke geest, beschouwd als quasi-autonome psychische entiteiten, zo u wilt - het zijn kosmische bedriegers, parasieten die zich voordoen als goden. Maar zij missen de primaire goddelijke factor van ennoia, 'intentionaliteit', scheppende wil. Zij kunnen niets scheppen, zij kunnen alleen imiteren, en zij moeten hun imitatie activiteiten met list en bedrog uitvoeren, opdat hun ware aard niet ontdekt wordt.'

Het matrixsysteem op Aarde is gebaseerd op valse autoriteit die van boven naar onder toe geleid wordt (machtspiramide) door parasieten die uitingen zijn van hoofdparasiet Yaldabaoth (Demiurg). Er zijn tal van voorbeelden te vinden van systemen die profiteren van en parasiteren op de creativiteit van geesten die wél nog verbonden zijn met de Bron. Denk aan belastingen (gelegaliseerde diefstal). Of de bankenindustrie die fiat geld leent (wat niet bestaat) en daarover rente vraagt. En wanneer de lening of het krediet niet kan worden terugbetaald, dan worden de bezittingen van de ontlener aangeslagen. Of de social mediakanalen en digitale platforms (Facebook, YouTube, Google,...) die zich voeden (en schandalig rijk worden) door de massacreativiteit van het publiek. Groepen, instituten en individuen profiteren zo van de creatieve vermogens der Mensen die onbewust het systeem mee in stand houden. Opnieuw kunnen we de Yaqui sjamaan Don Juan uit de Castaneda boeken aanhalen. Hij beweert dat er een 'roofdier' uit de diepten van de kosmos kwam en de heerschappij over de Mensen overnam door hun geest (mind) te hacken waardoor die gevuld wordt met de inhoud van hun roofdiergeest (angst, hebzucht, lafheid, egoïsme, narcisme,...). Dit thema is trouwens universeel, de Mens is een gevangene en een parasiet speelt heer en meester. Het is als een virus wat zich in de geest genesteld heeft. De indianen noemen het Wetico. Don Juan: 'Ze hebben ons overgenomen omdat we voedsel voor hen zijn, en ze knijpen ons genadeloos uit. Net zoals wij kippen grootbrengen in hokken, brengen de roofdieren ons groot in mensenhokken (humaneros) zodat hun voedsel altijd beschikbaar is voor hen.'

Een ander aspect van het Yaldabaoth bewustzijn is omkering. Alles wordt omgedraaid, alles is ondersteboven. Waarheden worden leugens, liefde wordt angst, goed wordt slecht, vrijheid wordt slavernij, gezondheid wordt ziekte, farmacie wordt vergif, democratie wordt communisme, intimiteit wordt perversie, 2 geslachten worden tientallen genders,... Michael Ellner schreef: 'Kijk naar ons. Alles is omgekeerd, alles staat op zijn kop. Artsen vernietigen gezondheid, advocaten vernietigen rechtspraak, psychiaters vernietigen geesten, wetenschappers vernietigen waarheid, media vernietigt informatie, religies vernietigen spiritualiteit en regeringen vernietigen vrijheid.'

Maar Yaldabaoth en het kwaad ontberen wijsheid. Het enige wat ze kunnen, is misleiden, manipuleren, imiteren en angst zaaien. En ze zullen blijven parasiteren zolang de Mens zijn autoriteit, energie en macht weggeeft aan hen. De elitaire globalisten wanen zich God en wie hun plannen niet aanvaardt, zal worden geliquideerd en dat zeggen ze ook letterlijk. Geld, technologie en leugenverhalen zijn het enige wat ze hebben en ook inzetten om de strijd te winnen. Maar de Mens is veel krachtiger en machtiger dan hen en er hoeft eigenlijk helemaal geen strijd te zijn. Een simpel en collectief NEE en een wereldwijde en geweldloze non-participatie aan hun plannen is voldoende. En het komt altijd op hetzelfde aan: soevereine Mensen die enkel nog luisteren naar hun innerlijke autoriteit en wijsheid. Want we mogen dan wel gevangen zitten in het rijk van Yaldabaoth (een holografisch mindfuck game), toch is de Mens machtiger dan hem indien de 'betovering' doorbroken wordt.

Tot slot

Alles is illusie. Alles is goed.

Uit dit artikel en uit de vorige berichten in deze serie is het duidelijk geworden dat er 'iets niet klopt'. Wie ben ik? Waar ben ik? Waarom ben ik hier? Een positieve visie vertelt dat de Ene Bron een kwantum evolutiebaarmoeder manifesteert (het multiversum) bedoeld als leerschool en speelveld en als een tool voor exploratie en expansie via de ontelbare avatars die als fragmenten van het Bestaan de virtuele rijken van Bewustzijn verkennen. Een negatieve visie beweert dat we als onsterfelijke Spirits in een holografische, artificiële matrix gevangen zitten, het dode en dodelijke rijk van Yaldabaoth, waar we dienst doen als werkslaven en energetische voedselbronnen en waar vergevorderde bio-technologie en frequentiewapens op het punt staan de Mens te reduceren tot een zielloze en onderdrukte robot die ingeplugd zit in de singleton (het mainframe van de Demiurg, de A.I. God). De ooit glorieuze mensheid is verworden tot een kudde NPC's die technologie als nieuwe religie omarmen. En de enige manier om het circus van de duivel te verlaten en de matrix te laten crashen, is de rëincarnatie cyclus stoppen (voor wie dat wenst). En dat vraagt een serieuze voorbereiding (dat is voor een volgend bericht). Het kan ook een combinatie zijn van beide theorieën waarbij het Absolute alle tijdlijnen open laat, ook die waarin het menseljke vrij wil experiment is gehackt door parasieten. Er zijn nog tal van andere visies die het mysterie van leven en wereld proberen te verklaren, de een al wat vreemder dan de ander.



Nog enkele boekfragmenten...

  '...want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees,
maar tegen de overheden, tegen de machten,
tegen de wereldbeheersers dezer duisternis,
tegen de boze geesten in de hemelse gewesten...'

(Efeziërs 6:12)

Voordat de Goddelijke Mens in de dichte materie viel, bevond hij zich in de hogere, fijnstoffelijke gebieden van deze schepping en was hij een complete heelheid. Het werd de Archonten (scheppers van dit rijk) al snel duidelijk dat de Hemelse Mens machtiger was dan zijzelf. Dit kon niet worden toegestaan en dus werd de Hemelse Mens spiritueel gelobotomiseerd (in tweeën gesneden en gescheiden) waarbij het mannelijke aspect (de Goddelijke Vonk of Adam) in de avatar bleef en het vrouwelijke aspect (de Ik Ben Aanwezigheid of Hoger Zelf of Eva) verhuisde naar het fijnstoffelijke deel van deze schepping. Deze spirituele lobotomie wordt behandeld in Aristophanes' toespraak uit Plato's Symposium. Hij vertelt een boeiende mythe over hoe de Mensen ooit als één wezen bestonden, maar dat we wegens onze overmoed door Zeus als man en vrouw in twee werden verdeeld. Sindsdien zwerven we over de Aarde, op zoek naar onze andere helft, waar we ons mee willen verenigen om weer heel te zijn. Zeus zei: 'Ik denk dat ik een plan heb dat hun kracht zal verzwakken en zo hun onstuimigheid zal uitdoven; de Mensen zullen blijven bestaan, maar ik zal ze in tweeën snijden en dan zullen ze in kracht afnemen en in aantal toenemen; dit zal het voordeel hebben dat ze voor ons winstgevender worden. Ze zullen rechtop op twee benen lopen, en als ze onbeschaamd blijven en niet stil willen zijn, zal ik ze weer in tweeën splijten en zullen ze op één been rondhuppelen.'

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

De superioriteit van de Mens over de Archonten wordt ook beschreven in de Openbaring van Adam: 'Luister naar mijn woorden, mijn zoon Seth. Toen God mij uit de aarde had geschapen, samen met Eva, jouw moeder, trok ik met haar rond in een glorie die zij had gezien in de Aeon waaruit wij waren voortgekomen. Zij leerde mij een woord van kennis van de eeuwige God. En wij leken op de grote eeuwige Engelen, want wij waren hoger dan de God die ons geschapen had en de machten met hem, die wij niet kenden'.  Dus toen de Mens in dichte materie viel, was hij (en is hij nog steeds) spiritueel onvolledig, hij was maar de helft van zichzelf en was gescheiden van zijn andere helft. Je kunt de matrix niet verlaten totdat je in het Heilig Huwelijk herenigd bent met jouw Vrouwelijke aspect / Ik Ben Aanwezigheid / Hoger Zelf / Eva.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Remote viewing sessie: 'Dit controlesysteem is slechts een klein onderdeel van een groter systeem. De controleurs zijn als demonen. Het alchemistische proces van de chaos en negativiteit op het oppervlak van de planeet voedt de controleurs. Sommige van deze energieën of Zielsaspecten worden geëxtraheerd en naar elders verscheept, 'geknecht' en gebundeld als twijgjes voor aanmaakhout. Het gaat gepaard met enorme hoeveelheden onrecht. Het systeem werd gecreëerd om brandstof en energie te leveren voor andere systemen. De verovering helpt om een soort van uitdijend 'rijk' te voeden. De energie versterkt het enorme systeem. Wie is verantwoordelijk? Een raad van organische entiteiten die bestaan in een soort tijdloze 'bubbels' van lege zones van waaruit ze hun invloed uitoefenen op andere tijdlijnen. Ze zijn in wezen onsterfelijk en hebben zichzelf als goden opgesteld en zien zichzelf ook als zodanig. Ze geloven dat zij de autoriteit hebben om te controleren en te besturen. Ze zijn zeer kwaadaardig, dienstbaar aan zichzelf, en uit op verovering en het bestendigen van een systeem van controle.'

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Het matrix- en reïncarnatie systeem op Aarde heeft niets te maken met karma. Trauma inductie is wat hier gebeurt, maar niemand 'doet het'. Letterlijk, want het is gescript en we worden bespeeld.


Dit bericht kadert in een serie over de simulatie theorie. Reeds verschenen:


° Nog meer aanverwante berichten in de Matrix Serie

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall