20/02/2021

Mudra

Het kan handig zijn om te weten dat we in een 'omgekeerde' wereld leven. Dit geldt op bijna alle vlakken van het leven. Denk ook aan het boek van George Orwell '1984' waar de maatschappij gemanipuleerd wordt door de 'denkpolitie' (controle van gedachten via social engineering) en 'nieuwspraak' (controle door misbruik van taal en symboliek).
Misschien dienen we gewoon alles om te draaien. Bijvoorbeeld boer Joel Salatin: 'doe altijd het tegenovergestelde van wat de overheid adviseert'. Ook symbolen en handgebaren worden 'misbruikt' en verdraaid. Het bekendste voorbeeld is uiteraard de swastika of hakenkruis. Dit symbool is duizenden jaren oud en betekent levenskracht, geluk en heiligheid. De nazi's maakten er een fascistisch symbool van, wat sindsdien gelinkt wordt aan gruwel en dood.

Enkele bekende tekens uit de video hieronder (bekend van de illuminati en uit de hollywood/music cultuur):

° Het duivelsteken...is de Apana Mudra van bescherming en reiniging.
° Het ene oog (666)...is de Gyan Mudra van kennis.
° Het zegenteken (Baphomet)... is de Prana Mudra van levenskracht.
° Het alziende oog...is het derde oog, het oog van Horus en staat voor intuïtie en weten.
° Het pentagram...is het symbool voor goddelijke kracht (manifestatie) en staat voor de 5 elementen (aarde, water, lucht, vuur, ether).
° De middelvinger (opsteken)...is het symbool voor mannelijke, seksuele energie.
° De duim omhoog (facebook)...komt uit de Romeinse gladiatorentijd en betekent het doden van de tegenstander (duim omlaag betekende 'laat hem leven').
° Het vredesteken (victory)...komt uit de middeleeuwen en betekent niet 'vrede' maar overwinning of 'klaar om te strijden'.
° Het hartsymbool (liefde)...is de signatuur van het hartvormige zaad van een afrodisiacum plant.
° Het streetgang symbool (power)...is de Shunya Mudra van leegte.

Het is belangrijk dat we opnieuw de waarheid kennen over de symboliek die overal om ons heen is en dat we opnieuw hun ware en positieve connectie leren en gebruiken.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall