18/02/2021

Dat Zijt Gij


Het zit allemaal in jou en in mij....energie, kracht, liefde, wijsheid, creativiteit, passie, kennis, gezondheid, vrijheid, waarheid, muziek,... Alles! Het is wat... Ik Ben. Of  Tat Tvam Asi volgens de Upanishads, Dat Zijt Gij.
Het aardse ruimtepak (lichaam) met zijn sensoren (zintuigen), bio-computer (mind) en personage (ego) vormen een eerste beperking die elke menselijke ervaring kleuren en bepalen. De mens als een uniek en individueel brandpunt van oneindig Bewustzijn. Maar vanaf de geboorte wordt je ook nog eens gelabeld en krijg je een naam, een religie, een nationaliteit, een ras, een status, een omgeving,...En dan volgt een opvoeding gevuld met de gedachten, ideeën en theorieën van anderen. En daarna een voortdurende lawine van berichten, beelden en verhalen via media en smartphone.

Op die manier wordt jouw leven ontworpen en subtiel gestuurd door andere mensen, door een 'informatie systeem'. En dat alles heeft ook een invloed op jouw relaties, levensstijl, waarden, meningen, interesses, gewoonten, behoeften,...op je gedachten en gevoelens...Jouw oneindige potentieel wordt ingeperkt, begrensd, gekooid, gevangen, misleid, misbruikt,...

Vanuit die instelling ga je dan een leven voor jezelf creëren en automatisch ook een bepaalde maatschappij en een (vooraf geprogrammeerde) wereld in stand houden. Gedachten zijn namelijk krachten, overtuigingen resulteren in acties, beelden worden uiteindelijk dingen (de wetenschap der ver-beeld-ding). Die menselijke gedachtekracht wordt al eeuwenlang gemanipuleerd om een bepaalde matrix op Aarde in stand te helpen houden.
Maar niet lang meer...

Want steeds meer mensen laten de beperkende software programma's los die werden en worden ge-upload in hun mind en maken opnieuw verbinding met hun oorspronkelijke Zelf waar liefde, waarheid en wijsheid wonen...(meditatie kan helpen, en de natuur). Mindcontrol wordt dan mindpower. Van slachtoffer naar Creator. De frequentie van de gedachtekracht verandert nu bij steeds meer mensen en zal een nieuwe wereld manifesteren.

Dit proces van 'ontwaken' is wereldwijd aan de gang. De bijbel noemt het apocalyps (openbaring), de new age noemt het ascensie, in de oosterse religies spreken ze over moksha, de advaita noemt het Zelfrealisatie.

Wie was je voordat de wereld vertelde wie je moest zijn?
Het antwoord is niet te vinden met de mind, maar in de stilte van jouw hart...

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall