03/05/2021

Het Klimaat Circus (Deel 2)

 

He who controls the weather, controls the world.
(President Lyndon Johnson, 1962)

Op een dag, jaren geleden, had iedereen het plots over het klimaat. En dat kon ook niet anders met de indrukwekkende mediashow die toen werd opgevoerd door kinderen, jongeren en zelfs kleuters met borden de straat op te sturen in een lange mars voor het klimaat. De meeste actievoerders handelden ter goeder trouw omdat ze echt wel een leefbare en gezonde planeet willen. Hulde alom daarvoor. Ze waren bereid om 2 maal per week hun schoolbanken in de steek te laten in de hoop om politici wakker te schudden. Helaas is het klassieke schoolsysteem een mindcontrol instrument en zijn de jongeren gehersenspoeld met de officiële verhaallijnen rond de klimaat hoax en andere dubbele agenda verzinsels. 
 
 Every MINUTE a football field of rainforest is destroyed for animal agriculture.

Hier zijn enkele bedenkingen over de klimaatbetogingen. En hier kun je deel 1 lezen: Het Klimaat Circus. Even duidelijkheid vooraf: een milieubewuste low-impact levensstijl gericht op harmonie en duurzaamheid is uiteraard de aanbevolen weg. Volledig akkoord, ik ben ermee bezig, samen met vele anderen. Maar het milieu is niet hetzelfde als het weer en het klimaat, twee fenomenen die bewust gemanipuleerd en misbruikt worden om allerlei agenda's door te drukken.

Climate change is a big scam for a lot of people to make a lot of money.
(Donald Trump)

°°° Is het niet heel vreemd dat er tienduizenden jongeren met borden zwaaien en slogans scanderen en niet één spreekt over geo-engineering, climate warfare, aerosol injection, H.A.A.R.P. en andere belangrijke oorzaken van het klimaatprobleem. Is het onwetendheid? Ook nergens op tv of radio hoor je daarover praten, wellicht omdat onafhankelijke onderzoeksjournalistiek al lang niet meer op tv te zien is of toegelaten wordt. Ook niemand spreekt over de natuurlijke cyclus van moeder Aarde en de zonne-activiteit die sinds het begin der tijden voor afkoeling en opwarming zorgen op de planeet. Slogans hebben ze genoeg die klimaatjongeren, maar is er ook een inhoudelijke kennis over de problematiek? Of laten ze de oplossing liever over aan de politici die dan allerlei commissies oprichten die dan nieuwe taksen en controle middelen verzinnen.

°°° En wat te denken over de relatie tussen de voortrekkers van de protesten (Anuna De Wever, Greta Thunberg, Kyra Gantois, Adélaïde Charlier) en de Europese commissie. Dat is een enorme lobbygroep die de globalistische VN Agenda 2030 wil doorvoeren (en die belooft niet veel goeds voor onze vrijheid en soevereiniteit). De klimaatspijbelaars worden blijkbaar georganiseerd en gefinancierd door EU, de VN en Unicef, en er is niks spontaan aan. In de periode 2018-2020 werd € 340.000.000 € Europese subsidies uitgetrokken om klimaat actiegroepen te steunen via organisaties zoals Youth for Climate Action.

°°° De moeder van Anuna heeft een adviesbureau en is verbonden met de partij Groen. Niets mis mee uiteraard, maar wel opvallend dat de klimaatmarsen op enkele maanden voor de verkiezingen plaats vonden en de positie van de ecologische partijen versterken. Is dit een politiek spelletje? De CD&V stelde toen ook voor om te gaan spreken in de klaslokalen over het klimaat, jawel, partijpolitiek tot in de klas, de toekomstige kiezers binnenhalen. Minister Schauwvliege had gelijk toen ze zei dat er een 'complot' achter zit, niet zozeer om haar te treffen, maar omwille van grotere belangen. En deze bekentenis kostte haar een vrijwillig (lees verplicht) ontslag.
 
°°° En dan dat hele CO2 verhaal wat rammelt aan alle kanten. CO2 is voedsel voor de natuur, in ruil krijgen wij zuurstof. Je zou dan toch denken: hoe meer CO2, hoe groener de planeet? Hoezo CO2 is schadelijk??? Fijnstof, roet en methaan zijn veel slechter. De gemiddelde lucht bestaat uit 78% stikstof, 21% zuurstof, ongeveer 1% edelgassen en 0,038% CO2. Van deze 0,038% produceert de natuur zelf ongeveer 96% en de mens 4% wat neerkomt op 0,00152%. Dus deze 0,00152% zou verantwoordelijk zijn voor de klimaatopwarming? Bovendien produceren 16 zeeschepen evenveel vervuiling als alle auto's op Aarde samen. En 51% van de (andere) broeikasgassen komen uit de intensieve veeteelt. Men kan zich terdege vragen stellen over de CO2 agenda om de burger financieel te laten opdraaien voor de opwarming van de Aarde als de grootste vervuilers schepen, vleesproductie en geo-engineering zijn.

°°° In Nederland doen ze nog een streepje gekker. Daar willen ze 1.000 miljard euro (!) uitgeven om slechts 0,00007 graden minder opwarming te bekomen. Het wordt steeds duidelijker: het draait allemaal om geld, niets meer en niets minder, het klimaat is gewoon de nieuwste truc die ze gebruiken om de lasten op de bevolking zodanig te verhogen dat men wel gedwongen wordt om (steeds langer) te blijven werken in het systeem om stijgende facturen en taksen te kunnen betalen. De strop rond de nek wordt nog wat aangedraaid. Eén ding is duidelijk. Er zit veel meer achter de klimaat betogingen dan wat we weten en vermoeden.

°°° Maar wacht eens even. In de jaren '70 waarschuwden de wetenschappers voor de komst van een nieuwe ijstijd. Geen global warming dus, maar global cooling. Vanaf de jaren '90 werd dan een nieuw verhaaltje verzonnen, de Aarde warmt op. En ex-president Al Gore mocht zijn propaganda tournee doen om het nieuwe verhaal tot in de scholen te verspreiden via een documentaire die fake beelden bevat uit de Hollywood studio's. Ja, het zijn toch wel rakkers hoor, die puppets van de elite. Voor beide theorieën is er dus geen hard wetenschappelijk bewijs. Daarna kwam dan de term climate change in gebruik. Zo kunnen ze alle kanten uit met hun theorieën.

°°° De die hard conspiracy fans gaan nog een stap verder. Niets minder dan terraforming en genocide via geo-engineering staan op de agenda. Straffe toebak uit de wereld van de fearporn en angstzaaierij en een scenario wat we als bewuste en wakkere mens NIET zullen kiezen. Scientists Plan "Sun Dimming" Experiment with Smog Pollution
 

Global warming provides a marvelous excuse for worldwide, supra-national socialism.
(Margaret Thatcher)

En nu even kijken naar een echte oorzaak van climate change. Enkele jaren terug begonnen ze 'officieel' met Stratosferic Aerosol Injection, het sproeien in de atmosfeer van chemische partikels om het zonlicht te blokkeren en zo de planeet af te koelen. Wees er zeker van dat dit ondertussen al vele jaren aan de gang is (wie soms eens naar de lucht kijkt in plaats van op de smartphone kan het zo zien). Maar nu willen ze het ook openbaar maken en verder toepassen (op nog grotere schaal?) met goedkeuring van de bevolking. Vandaar al die heisa rond het klimaat en de oproep dat er dringend iets moet gebeuren. En wat is dan het beste propaganda middel om in te zetten als je de publieke opinie wilt bespelen. Juist, kinderen en jongeren. First sun-dimming experiment will test a way to cool Earth
 
Geo-engineering, the deliberate large-scale manipulation of the earth's climate to offset global warming, is a nightmare fix for climate change.
(Jeff Goodell)

Geo-engineering = de chemisch/farmaceutische 'oplossing' voor een georkestreerd probleem. Het vaccineren van de lucht (beter bekend als chemtrails) maakt de toestand alleen maar erger en heeft tal van 'bijwerkingen'. Het blokken van de zon (prana, vitamine D) verhindert de energetische en kosmische voedingsstroom. Geo-engineering beïnvloedt, maakt en stuurt het weer en dat heeft een invloed op het klimaat. Het lijkt er heel sterk op dat global warming/climate change eerder een politiek/militaire ingreep is en geen wetenschap. De klimaat discussie is een verdeel en heers spelletje, het zorgt voor afleiding van echte problemen (globalisme, 5G, wereldregering, oorlog, ontbossing, vluchtelingen, pedofielen in machtsposities,...), het zaait onnodig angst en wordt gebruikt om straks zwaardere milieutaksen te verantwoorden. 
 
 The world is changed by your example, not by your opinion.

Als je echt waar en diep van binnen iets wilt doen voor het klimaat, dan zijn hier enkele tips. Neem zelf verantwoordelijkheid voor de Aarde in plaats van de politieke elite te laten beslissen over jouw toekomst.
  • 0. Maak (opnieuw) echt verbinding met de natuur en met moeder Aarde. Leer van haar, hou van haar, ze is erg wijs.
  • 1. De allerbelangrijkste stap die je kunt nemen is vegetariër of vegan worden. In één klap help je zo een heel pak problemen oplossen. Iedereen die meeloopt in de klimaat betogingen en nog steeds dagelijks vlees eet, is in feite hypocriet.
  • 2. Overal bomen planten. Voedselbossen starten. Herstellende landbouw in plaats van giflandbouw. Stoppen met gezonde bomen en het regenwoud om te hakken.
  • 3. Zelfvoorzienend worden op een duurzaam en autonoom permacultuur familiedomein.
  • 4. Minder stuff kopen, minder consumeren, geen vliegreizen, meer hergebruiken, composteren, recycleren.
  • 5. Lokale productie, lokale economie, koop je groenten bij de lokale bioboer (vermindert vervuilend transport)
  • 6. Bonus: 101 tips om het klimaat te helpen
With all of the hysteria, all of the fear, all of the phony science, could it be that man-made global warming is the greatest hoax ever perpetrated on the American people?
It sure sounds like it.

(James Inhofe)


En op politiek vlak? Het model van van de kapitalistische groei-economie die de Aarde vervuilt en leeg rooft kunnen we omruilen voor een resource based en publieke deel-economie of één van de vele andere modellen. Dan hebben we het over 'system change' in plaats van climate change. De oorzaak aan de basis aanpakken.


Nature is regulating our climate for free.
Mother Nature, she's been doing that for free, for a long, long time.
Now do you really want to get in there and do geo-engineering and all this kind of stuff?
(Thomas Friedman)


Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall