28/01/2021

5G & A.I.

 
 
Waarom wordt het 5G netwerk (als opvolger van het 4G netwerk) in snel tempo uitgerold terwijl het steeds duidelijker wordt dat 5G microgolf straling bijzonder schadelijk is? Sommigen vergelijken het met 19 minuten per dag gekookt worden in een microgolfoven, elke dag opnieuw. De lange termijn effecten van blootstelling aan MMW's (Millimeter Waves), waar 5G onder andere gebruik van maakt, zijn onbekend. In de US is het zelfs niet langer toegestaan (als gemeente of als individu) om 5G masten en zenders te weigeren op basis van gezondheidsklachten. Vanaf 2020 worden alle grote Amerikaanse steden 5G zones. Europa volgt. Wie in de stad woont, wordt dag en nacht en 365 dagen per jaar bestookt met schadelijke straling. De gevolgen zijn dan ook te merken: explosieve toename van kankers, hartfalen, vermoeidheid, slapeloosheid, leerproblemen, angsten, pijnen, allergieën, ontstekingen, huiduitslag, dementie, enzovoort, het is een eindeloze lijst.
 
Wat is er aan de hand? Waarom brengt de overheid haar bevolking moedwillig in gevaar? Is het echt nodig dat er overal supersnel, mobiel internet is? Is het echt nodig dat alles 'smart' is, van koelkasten en auto's tot de nanobots in ons lichaam die signaleren wanneer je vitamines te kort komt? Zijn we zelf zo dom en onbeholpen geworden dat we ons leven volledig overdragen aan machines?

Anastasia heeft geen nood aan technologie. Waarom niet? Omdat zij (en ook ieder mens) reeds alle nodige 'technologie' in zich draagt. Je hoeft die vermogens alleen maar te ontwikkelen in jezelf. Maar dat kan enkel als je de valse kopieën en digitale imitaties loslaat.

° GSM en Email = telepathie, gedachten overdracht, zesde zintuig.
° GPS = intuïtie, synchroniciteit.
° TV = creatieve visualisatie, wetenschap der verbeelding.
° Auto en vliegtuig = teleportatie, levitatie en astraal reizen.
° Computer = een 100% werkend menselijk brein.
° Internet = eenheidsbewustzijn.
° Google en Wikipedia = de Akasha kronieken (de database van het universum lezen via meditatie), channeling van hoger Zelf.
° Social Media = liefde, empathie, tantra, verbinding, samenwerking, connectie in real life.
° Straling afkomstig van toestellen = straling afkomstig van ons eigen wezen, de energie van het hart.
° Transhumanisme en singulariteit = Merkaba, het lichtlichaam van iedere mens.
° 5G (het surrogaatveld van cyborgs, slavernij en controle) = 5D (het échte veld van eenheid, vrijheid en liefde).

Bij 5G spelen verschillende belangen. Vooreerst de economische belangen, het gaat om miljarden euro's voor bedrijven, telecom, internationale handel, beurs en aandelenmarkten, enz. En 5G is in feite ook een militair wapen wat kan gebruikt worden om cyber attacks te weren, militaire operaties te coördineren, snelle interventies te doen, en nog veel meer. China staat al veel verder op dat vlak en Europa en de US kunnen natuurlijk niet achterblijven. Vandaar de enorme druk om dit overal snel te implementeren niettegenstaande de nefaste invloed op de fysiek/etherische/astrale lichamen van de mens.

5G wordt ook de basis voor de 'smart cities', 'the internet of things' en de 'new world order'. Want 5G gaat de mogelijkheid brengen om alles te digitaliseren, te controleren en iedereen aan het smart grid te ketenen. En wat meer is: het overgrote deel der mensen zal dit gewoonweg aanvaarden en goedkeuren. Dit artificieel digitale controle netwerk is in feite de nieuwe wereld orde wat tegenwoordig ook the great reset wordt genoemd, of the 4th industrial revolution, allemaal namen voor hetzelfde. Namelijk een technocratische, globalistische en digitale wereld waar alles ordelijk, gecontroleerd en geprogrammeerd verloopt, zonder vrijheid, creativiteit en liefde. Men noemt dit netwerk ook het 'internet der dingen' en het installeert zich ongemerkt en vanzelf wereldwijd en op alle niveaus. Kijk maar eens rond hoe iedereen nu al in de greep zit van scherm, internet en smartphone.

Het internet der dingen is het netwerk van onderling verbonden apparaten, voertuigen, smart grids, data computers, social media, huizen, steden, kortom gewoonweg ALLES... wat met elkaar verbonden is via camera's, elektronica, sensoren, software, apps, enz. waardoor de fysieke wereld samensmelt met een computer gestuurde virtuele wereld. Er is dus een perfecte gevangenis gebouwd en de sleutels zijn overgedragen aan kunstmatige intelligenties. Het internet wordt (en is) een virtueel LEVEND, compleet autonoom functionerend en volledig immune artificiële entiteit. Lees veel meer over artificiële intelligentie (A.I.) in dit blogbericht.
 
Dit internet der dingen gaat steunen op en werken via digitaal geld (zoals bitcoin en andere blockchain technologie). Cash geld verdwijnt. Digitaal geld zal daarna iedereen aan het smart grid vastketenen. Na de bankkaart komt de smartphone app en later de ingeplante chip. Zonder chip en vaccinatiepas zul je niet langer kunnen deelnemen aan de digitale matrix. Wat we als mensheid in feite doen is het creëren van een virtueel leven dat gerund wordt als een economisch bedrijf en in handen is van een artificiële intelligentie. Compleet met synthetisch leven, gemodificeerd voedsel, modelburgers creëren via kunstmatige inseminatie, genen manipulatie, transgenderisme, klimaatbeheersing, camerabewaking, ... Terwijl we afgeleid worden met de circusact rond Covid en Climate Change komt deze nieuwe wereld orde langs de achterdeur binnen in ons leven.

Het is absoluut prioritair voor de elite dat dit 5G controle netwerk er snel komt. Want 5G betekent totale digitale controle, totale gehoorzaamheid, totale slavernij, geen privacy meer, een puntensysteem zoals in China,...5G is het controle grid waar politici en de deep state helemaal wild over worden. De slavenkudde van werkers kan dan geen kant meer uit, tenzij ze wakker worden en de masten opblazen.

En er is meer. Ze noemen het ook: 'A silent war with secret weapons'. De 5G frequenties verstoren het metabolisme, het immuunsysteem, de bloed/brein barrière, het zenuwstelsel, de fijnstoffelijke lichamen (chakra/aura systeem),...De nanopartikels en nanotechnologie die ondertussen bij iedereen in het lichaam zitten (door de chemtrails, vaccinaties, pesticiden, PCR testen,...) zijn geleidend en bestuurbaar vanop afstand via Haarp en andere neuro-wapen apparatuur. Het betekent concreet dat de hersenen en het lichaam rechtstreeks beïnvloedbaar zijn en dat er hologrammen, stemmen, beelden en synthetische dromen in het bewustzijn ge-upload kunnen worden via het 5G netwerk (Voice2Skull is de officieuze term). Stemmen die jou bijvoorbeeld de opdracht geven om aanslagen te plegen op scholen enzovoort. De brainwash der bevolking is dan compleet en bijna onomkeerbaar en de kinderen die in deze digitale wereld geboren worden, zullen niets anders kennen. Het worden zombies en transhumane robots. En het werkt ook in omgekeerde richting. Eenmaal de nanotechnologie in je lichaam gekoppeld wordt aan jouw DNA (wat ze bvb. verkrijgen via de PCR testen) kunnen ze dankzij 5G het bewustzijn beïnvloeden en gedachten/emoties lezen. Al die verhalen lijken soms wel science fiction, maar de technologie van de elite en de militairen staat al veel verder dan de meesten beseffen.

We leven in de meest boeiende en intense tijden ooit en alles gaat supersnel en keihard. De kwamtumsprong in bewustzijn is NU bezig, iedereen wordt 'wakker', iedereen wordt geroepen, we testen de extremen uit, we duiken diep in de duisternis om ons spirituele Licht te vinden. Maak de juiste keuze!

Wat kun je doen?

° Verlaat het mensonterend, onderdrukkend en ziekmakend systeem.
° Stap uit het verhaal van media en overheid. Zet de TV uit (het is een mindcontrol apparaat).
° Petities en betogingen hebben geen zin. Beslis dagelijks met je geld, tijd en energie. Waar geef je aandacht aan?
° Ga in de natuur wonen, koop geen smartphone, weiger smart meters, gebruik alle smart technologie zo weinig mogelijk, betaal alles cash, teel je eigen groenten, stop met rommel eten, voed je kinderen op in de natuur en zonder allerlei toestellen, geef ze thuiseducatie, enzovoort...
° Als je in de stad woont, koop een goeie stralingsmeter (zoals de HF-Analyser HF35C) en controleer het huis, de tuin en de buurt op straling. Verwijder dan zoveel stralingsbronnen in huis, geen draadloze technologie, geen wifi, geen hotspots, enzovoort.
° Ga zoveel mogelijk (terug) analoog leven. Verhoog je eigen vibratie zodat je immuun wordt.
° Richt je focus en aandacht steeds meer op meditatie, innerlijke rust en vrede, op het volgen van je hart, op samenwerken met positieve gelijkgestemden, en vooral op de natuur.
° Liefde, humor en de natuur zijn de sleutels.
° Focus steeds meer op de oplossingen: permacultuur, familiedomeinen, ecodorpen, schenk-economie, vegetarisme, minder werken, minder stuff, voedselbossen, lokale ecoprojecten,...

Get off the grid.
No device is no contact.
Unplug yourself.
LEAVE THE SYSTEM.
Back to nature!
Become self sufficient.
SAY NO TO ALL CONTROL, OPPRESSION & DESTRUCTION.
Become human (again).
Take back your power.
LOVE. LOVE. LOVE.

I fear the day that technology will surpass our human interaction.
The world will have a generation of idiots.
(Albert Einstein)

The development of full artificial intelligence could spell the end of the human race.
(Stephen Hawking)

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall