04/12/2020

Christina von Dreien

 
 
Christina is een meisje van zestien uit het Zwitserse Toggenburg. Ze is geboren met een sterk verruimd bewustzijn en behoort daarmee tot een nieuwe generatie van jonge, evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit. Van jongs af aan geeft ze al blijk van een opmerkelijk inzicht in de huidige wereld en verbaast ze met haar sterke ethiek, wijsheid en innerlijke rust, die een nieuwe dimensie van mens-zijn doen vermoeden.

Er zijn ondertussen 3 boeken verschenen over haar leven en over de boodschap die ze brengt naar de mensheid: vrijheid, waarheid en liefde.
Uitgeverij Akasha
De bijgevoegde video is de Duitse versie van de tekst hieronder en is een kennismaking met haar zachte uitstraling en kwetsbare stem.

We Are Peace

Het is een groot hartsverlangen van Christina zich voor meer vrede op de wereld in te zetten. Op basis hiervan heeft zij de impuls 'We Are Peace' samengesteld – een aanzet voor alle mensen om hun eigen trilling en daarmee ook de wereldwijde trilling naar een nieuw level te verheffen. Aan de hand van 24 eenvoudige positieve affirmaties word je geïnspireerd je hart te leven en daarmee het vuur van de liefde dat je in je hebt te laten ontbranden, wat vandaag de dag noodzakelijker is dan ooit tevoren.

Vrede is niet iets wat zomaar vanzelf ontstaat. Vrede is een keuze – die ieder individu zelf neemt en zo verspreid wordt over alle landen. We willen allemaal vrede in en voor de wereld. Het is hoog tijd te beseffen dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor de Aarde. Als we echt vrede willen, moeten we ons realiseren dat innerlijke vrede een voorwaarde is voor uiterlijke vrede. Het is tijd dat we het geweld op Aarde met liefde tegemoet treden en vanuit ons hart leven. Onze harten zijn niets anders dan liefde die zich als waarheid uitspreekt, als mens belichaamd, als vreugde aanvoelt en als vrijheid leeft.

Niet de politiek maar wij als wereldbevolking vormen de sleutel tot vrede. Op het moment dat de harten van een groep mensen in hetzelfde ritme kloppen en gericht zijn op vrede en op het licht in de wereld, zal de poort naar vrede en vrijheid zich openen voor de hele mensheid. Wij beschikken over een vrije wil. Het is dus aan ons of we JA zeggen tegen vrede en vrede gaan leven, of nog blijven hangen in twijfel. Als we JA zeggen en vanuit vrede gaan handelen, zijn we al bezig de wereld te veranderen. Het is belangrijk dat we inzien dat elke handeling, hoe klein die ook lijkt, al invloed heeft. We zijn allemaal met elkaar verbonden in een wereldwijd energetisch mensheidsveld.

Iedereen die thuis op fysiek niveau iets kleins voor de vrede doet, stuurt zijn handeling in het wereldomvattende mensheidsveld en voegt zo wereldwijd een vredesvonk aan het veld toe. De sleutel tot de poort naar vrede en vrijheid voor de mensheid ligt in de gezamenlijke afstemming van onze harten. En de sleutel tot een gezamenlijke afstemming is dat te leven wat we in ons hart dragen. Hoe meer mensen hun hart leven, hoe meer deze kracht, deze informatie, het mensheidsveld zal binnenstromen. En hoe groter deze kracht in het mensheidsveld is, hoe gemakkelijker het voor de mensen wordt die er in de toekomst bijkomen.

Hieronder vind je een aantal tips die je kunnen helpen om je eigen en dus ook de wereldwijde trilling naar een hoger plan te tillen opdat er vrede in de wereld kan komen – zowel in het klein als in het groot!

1. Zeg ja tegen het leven. Het is een eer om hier als mens te zijn.
2. Zoek jouw waarheid niet buiten maar in jezelf.
3. Besef dat elke vreedzame handeling, hoe klein ook, onderdeel wordt van een wereldwijd energetisch veld. Zo draag je direct bij aan de wereldvrede.
4. Laat liefde in elke vorm toe in je leven, zoals dankbaarheid, vreugde, acceptatie, vergeving, eerlijkheid.
5. Wees dankbaar en erken de waarde van iedere seconde van zowel het verleden als het heden.
6. Voel je hart en leef ernaar, volg de impuls van je hart. Je hart leidt je in de waarheid van het moment daarnaartoe waar het voor jou nu precies goed is.
7. Geef jezelf het recht om in contact te komen met de Bron van de schepping.
8. Wanneer je een kind benadert, doe dit dan op ooghoogte.
9. Ga niet in resonantie met onlichte acties.
10. Wees je ervan bewust dat alles wat je uitzendt naar je terugkomt.
11. Vergeef alle mensen die nu in je leven zijn of vroeger in je leven waren.
12. Respecteer de vrije wil van al je medemensen, ongeacht hun nationaliteit of hoe ze eruitzien.
13. Doe waar je plezier aan beleeft en waar je blij van wordt. Houd van jezelf.
14. Leef je roeping.
15. Leef de verandering in jezelf en in je leven die je graag in de wereld wilt zien.
16. Een situatie die niet meer strookt met je goddelijke welzijn, kun je of accepteren dan wel veranderen – of je creëert een betere situatie.
17. Heb respect voor de natuur en onderken haar schoonheid.
18. Houd je verre van alle media die je naar beneden halen en houd je bezig met positieve dingen.
19. Onderhoud contacten met mensen die je goed doen.
20. Luister naar je lichaam en wees je ervan bewust dat alle fysieke ziekten altijd een oorsprong in je mentale en/of emotionele leven hebben.
21. Zodra je in je hart bent, gaat je trilling omhoog. Meer hoef je niet te doen.
22. Breng geen enkel levend wezen schade toe, noch in gedachten noch in woorden of daden.
23. Liefde is de meest transformatieve kracht ter wereld. Zet haar in en treed elke vorm van geweld met liefde en compassie tegemoet.
24. Jouw stem verandert de wereld. Wij leven op de wereld en zijn er met elkaar verantwoordelijk voor.

Omdat ik mens ben...is liefde mijn religie...is waarheid mijn leven...is vrijheid mijn recht.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall