14/01/2021

Pijnappelklier

 

De pijnappelklier, het derde oog of de 'straal van Anastasia'.

Hoewel de moderne wetenschap en geneeskunde nog maar pas begonnen zijn om de cruciale rol van de pijnappelklier te begrijpen, was deze 'zetel van de ziel' al bekend bij vele oude culturen en beschavingen. De pijnappelklier is de rechtstreekse verbinding met de hogere werelden en een ruimer bewustzijn en de her-innering aan wie/wat we in wezen zijn. Het is niet toevallig dat de duistere krachten er alles aan te doen om de pijnappelklier te verlammen en uit te schakelen via vaccinaties, giftig voedsel, chemtrails en EMF's.
Anastasia woont midden de uitgestrekte Siberische bossen op een veldje in de taiga en ver verwijderd van technologie en moderne informatiekanalen en toch weet ze alles wat gebeurt op Aarde en kan ze overal op 'bezoek' gaan met haar bewustzijn en blijft ze verbonden met de hogere dimensievelden. Zij zegt dat dit kan dankzij haar 'lichtstraal', wat in feite verwijst naar een volledig actieve en perfect functionerende pijnappelklier, onze antenne naar het licht van andere dimensies en realiteiten. 
 
Bij de boeddhisten is de pijnappelklier een symbool van spiritueel ontwaken. In het hindoeïsme is zij de zetel van intuïtie en helderziendheid. De hindoe wijzen ontdekten trouwens via diepe meditatie (innerlijk schouwen) dat het individuele zielatoom (jivatman) zich in het hart bevindt (en niet in de pijnappelklier). Voor taoïsten is de pijnappelklier het oog van de geest of het hemelse oog. In het oude Egypte vinden we talloze verwijzingen naar het derde oog en de pijnappelklier. De Oude Grieken geloofden dat de pijnappelklier de verbinding was met het denken. Herophilus beschreef het als de 'sluitspier van het denken'. De Franse wiskundige en filosoof Rene Descartes deelde deze mening. Sprekend over de pijnappelklier schreef hij in 'Traité de l'homme': 'Mijn mening is dat deze klier de belangrijkste zetel van de ziel is en de plaats waar alle gedachten worden gevormd.'
 
Al duizenden jaren wordt de pijnappelklier gezien als een verbindende schakel tussen de fysieke (3D) wereld en de geestelijke dimensies. Het was ook bekend als het innerlijke oog of het derde oog. Waarom? Wanneer men de pijnappelklier open snijdt, vindt men de zogenaamde pinealocyten die lijken op de staven en kegels in het netvlies van de ogen. De pijnappelklier heeft zelfs netvliesweefsel en dezelfde fysieke bedrading als de visuele cortex van de hersenen.
 
In 'Light: Medicine of the Future' legt Jacob Liberman uit dat licht bij vogels, hagedissen en vissen de pijnappelklier rechtstreeks door de schedel stimuleert. Bij veel reptielen heeft de pijnappelklier alle fotoreceptieve elementen die kenmerkend zijn voor een oog. Het wordt daarom een 'derde oog' genoemd, omdat het in veel wezens qua structuur en activiteit op een oog lijkt. Bij zoogdieren stimuleert licht de pijnappelklier echter uitsluitend via de ogen. Liberman gelooft dat Mensen aanvankelijk lichtstimulatie kregen via de bovenkant van het hoofd (kruin), zoals wordt beschreven in vele mystieke en oude tradities. De pijnappelklier vertegenwoordigt dan het naar binnen kijkende oog. Dit betekent dat het activeren van dit derde oog ons helpt om het leven voorbij de typische beperkingen van de zintuiglijke waarneming te zien, waardoor een helder (in)zicht ontstaat.

In het midden van de hersenen ligt de pijnappelklier verborgen in een klein grotachtig gebied achter en boven de hypofyse. Deze kleine klier in de vorm van een dennenappel en niet veel groter dan een erwt speelt een essentiële rol in hoe we slapen, presteren, beslissingen nemen en de realiteit waarnemen. Een gezond functionerende pijnappelklier is essentieel voor psychologische ontwikkeling, het leveren van topprestaties en spiritueel ontwaken. Het is de lichtmeter van het lichaam en ontvangt lichtinformatie via de ogen en stuurt vervolgens hormonale berichten naar het lichaam. Dankzij die informatie kan de mens een zogenaamd circadiaans ritme volgen en weet het lichaam wanneer het licht of donker is, welk seizoen het is en of dagen langer of korter worden. De pijnappelklier verzendt de informatie naar de rest van het lichaam door het afscheiden van het hormoon melatonine rechtstreeks in de bloedbaan. Dit hormoon regelt de slaappatronen en beïnvloedt de voortplantingsorganen bij zowel mannen als vrouwen. Na de puberteit krimpt de pijnappelklier en geeft minder melatonine af. De hoeveelheid melatonine die de pijnappelklier synthetiseert en afscheidt is afhankelijk van de blootstelling aan licht. We produceren minder melatonine overdag en verhogen de secretie tijdens de nacht.
 
 
In de jaren negentig ontdekte de Britse wetenschapper Jennifer Luke hoge concentraties fluoride in de pijnappelklier van haar proefpersonen. Fluoride, dat kan voorkomen in leidingwater en pesticiden, hoopt zich meer op in de pijnappelklier dan in enig ander deel van het lichaam. Deze ophoping van fluoride vormt fosfaatkristallen, waardoor een harde schil rond de pijnappelklier wordt gevormd, calcificatie genoemd. De verkalking van de pijnappelklier verlaagt de productie van melatonine, verstoort de slaap-waakcyclus en de regulatie van het circadiane ritme (bioritme of de biologische klok).
 
De belangrijkste oorzaken voor de verkalking zijn het toevoegen van fluoride aan tandpasta en kraanwater (vooral in de VS), de vele vaccinaties en het eten van bespoten groenten en fruit. Het aluminium uit vaccins en het glyfosaat uit bestrijdingsmiddelen worden opgeslagen in de hersenen en de pijnappelklier. Deze aluminiumverbindingen, het kwik en andere adjuvanten veroorzaken 'immunoexcitotoxicity', een wetenschappelijke term om aan te geven dat vaccinaties de breinfuncties verstoren waardoor aan autisme gerelateerde ziektebeelden ontstaan en het 'licht van de ziel' (pijnappelklier) gedoofd wordt. Dat is ook wat mysticus Rudolf Steiner 100 jaar geleden al zei: 'De ziel zal men afschaffen door een farmaceutisch product'. Vaccinaties veroorzaken ontstekingen in de hersenen, steeds meer dokters en wetenschappers komen met deze en andere waarheden naar buiten zoals Dr. Lawrence Palevsky. Vrij recent zijn er nieuwe verstorende factoren bijgekomen die de pijnappelklier belasten, met name de overdaad aan EMF's afkomstig van wifi en andere draadloze toepassingen. En uiteraard het Covid vaccin en de PCR test die met een lange wattenstaaf binnendringt tot tegen de hersenen.
 

Er zijn aanwijzingen dat kinderen nu eerder de puberteit bereiken als gevolg van gefluorideerd water en tandpasta. Simpel gezegd, wanneer de pijnappelklier is verkalkt, dan raakt de mens uit balans met de natuur, wordt de kwaliteit van de slaap verstoord en de biologische functies van de hersenen belemmerd. Op die manier raken we losgekoppeld van ons oerinstinct, van de planeet en van elkaar. Maar er zijn nog meer gevolgen van fluoride consumptie voor het lichaam naast de calcificatie van de pijnappelklier. Het veroorzaakt artritis en nierziekten, het verlaagt het IQ en veroorzaakt hersenschade, het schaadt de mannelijke en vrouwelijke vruchtbaarheid, het verzwakt het skelet, het brengt cardiovasculaire ontsteking en atherosclerose en verhoogt de loodabsorptie. Zonder een optimaal functionerende pijnappelklier worden we veel makkelijker beïnvloed door mediaberichten, vormen we verkeerde overtuigingen en nemen we slechte beslissingen. Een verkalkte pijnappelklier beperkt het geweldige menselijke potentieel wat iedereen bezit. De 'aanval' op de pijnappelklier kadert dan ook in een agenda om een gehoorzame en een volgzame bevolking te handhaven. 
 

Recenter onderzoek toont dat de pijnappelklier ook DMT kan produceren in uiterst kleine hoeveelheden. DMT wordt ook de 'spirit molecule' genoemd en is een bekend onderdeel van de Ayahuasca drank en is in staat mystieke en spirituele ervaringen op te roepen. Het ontkalken van de pijnappelklier is dus een belangrijk onderdeel voor het ontwaken omdat dit onze perceptie van de werkelijkheid verhoogt. Er zijn drie stappen:
Stap 1: eliminatie van de voedingsmiddelen en omgevingsfactoren die extra verkalking veroorzaken.
Stap 2: verwijdering van de bestaande verkalking.
Stap 3: het creëren van een interne en externe omgeving die een gezonde werking van de pijnappelklier ondersteunt.
 
Wie in West-Europa woont, heeft geluk, hier drinkt slechts 3% van de bevolking gefluorideerd water. Opgelet, het is belangrijk onderscheid te maken tussen natuurlijk fluoride en synthetisch fluoride. Natuurlijk fluoriet is een sporenelement en de minerale vorm van calciumfluoride. Het is een aqua-gekleurde steen, gevonden in de aarde zoals elk ander mineraal. Maar het fluoride dat wordt toegevoegd aan water of tandpasta zijn synthetische materialen zoals waterstoffluoride of natriumfluoride. Het zijn giftige chemische bijproducten uit de aluminium-, staal-, cement- en andere fabrieken. Synthetische fluoriden zijn ook gevaarlijke afvalproducten van de fosfaatmeststoffenindustrie.
 
Enkele tips om de pijnappelklier te beschermen en te ontkalken:

° Gebruik waterfilters om het leidingwater te zuiveren.
° Gebruik tandpasta zonder fluor. Kies een biologische tandarts die werkt met veilige vullingen.
° Neem geen vaccinaties maar versterk je eigen immuunsysteem. Laat je niet testen op Covid.
° Slik geen calciumsupplementen met synthetisch calcium. Eet liever voedsel rijk aan calcium zoals brandnetel, chiazaad, amandelen, boerenkool, gemalen eierschalen,...
° Gebruik geen anti-aanbakpannen met PFOA en PFC.
° Kies voor biologische en volwaardige voedingsmiddelen. Eet gezond, vers en levend voedsel. Vermijd vis en schaaldieren (bevatten teveel kwik).
° Stop met alcohol en roken.
° Kies natuurlijke schoonmaakmiddelen, cosmetica en verzorgingsproducten.
° Vermijd bewerkte en genetisch gemanipuleerde voeding en voedingsmiddelen bespoten met pesticiden en bestrijdingsmiddelen.
° Beperk of vermijd de EMF's afkomstig van wifi, bluetooth, draadloze en smart apparatuur in huis (Dect telefoon, babyfoon, hoofdtelefoon, smart meters, microgolf oven,...), maak alles zoveel mogelijk bekabeld.
° Enkele voedingsmiddelen die de ontkalking kunnen ondersteunen: kurkuma, zeewieren (iodine) en algen (spirulina), koolsoorten, chaga paddestoelen, rauwe cacao, appelazijn en noten.

Extra tips om de werking van de pijnappelklier te ondersteunen, het bioritme te herstellen en de slaapkwaliteit te verhogen:
° Gebruik zo weinig mogelijk spaarlampen en led-verlichting in huis, kies voor gewone gloeilampen.
° Vermijd zoveel mogelijk artificieel licht na zonsondergang.
° Verzacht het (blauw)licht afkomstig van computerscherm en smartphone bvb. door f.lux software te gebruiken.
° Neem zoveel mogelijk zonlicht op. Draag geen zonnebril.
° Slaap in totale duisternis in een kamer zonder elektronica (smartphone, computer, router, digitale wekker,...).

Vijf veilige technieken om de pijnappelklier te activeren. Lees verder op de blog.

 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall