29/01/2021

Mindcontrol TV

 
 
Er zijn momenteel 3 sleutels die deuren openen naar de nieuwe tijd.

1. Stap uit het verhaal van overheid en media.
2. Leef als een vrije en soevereine Mens.
3. Sluit aan bij de (vele) groepen die nu ontstaan als tegenreactie en die een nieuwe weg inslaan (bvb. rond thuiseducatie, soevereiniteit en ecodorpen).
De TV is een mindcontrol apparaat. Television: Tell a lie to your vision. Niet alleen figuurlijk maar zelfs letterlijk. Er bestaat namelijk een patent die de werking beschrijft hoe de frequentie pulsen van TV schermen het neurologisch systeem beïnvloeden. Wie dagelijks de 'programma's' op TV en de berichten in de krant als voedsel voor brein en bewustzijn inneemt, zal gegarandeerd in angst en vertwijfeling leven. Programma betekent precies wat het zegt: het programmeren van jouw bewustzijn. Gouvernement (regering) of government betekent: to govern your mind (het sturen van jouw geest). Negentig % van alle mediakanalen zoals TV en krant zijn in handen van slechts 6 megabedrijven. Alles wat op TV en krant komt, is gestuurd en heeft een bedoeling. Al sinds het verschijnen van het basiswerk 'Propaganda' van Edward Bernays in 1928 worden methoden gebruikt om de massa te sturen en te manipuleren. Dit boek leest als een handleiding tot mindcontrol en elke top politicus heeft het vast gelezen. Het boek begint zo:

'The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society. Those who manipulate this unseen mechanism of society constitute an invisible government which is the true ruling power of our country. We are governed, our minds are molded, our tastes formed, our ideas suggested, largely by men we have never heard of.'


TV is één van de hoofdmiddelen geworden om de massa te bespelen, te beliegen en gehoorzaam in de pas te laten lopen. De 'bestuurders' vrezen (onterecht) dat er chaos zou ontstaan wanneer je het volk zomaar vrij zijn gang laat gaan. Twee van de methodes die ze kiezen om 'orde uit chaos' te krijgen, is strikte controle en mindsturing (via o.m. TV). Dit gaat uiteraard ten koste van de menselijke vrijheid en soevereiniteit.

De eerste stap op weg naar bevrijding is de TV afzetten, voorgoed. Maar toen kwam de smartphone. Een nog grotere verslaving en gevaar dan de TV. Een draagbare mini TV/computer op zak waarmee iedereen 24/7 verbonden is met het grote artificiële intelligentie netwerk. Bijna niemand kan zich nog een leven voorstellen zonder smartphone. Nochtans is de smartphone de interface geworden tussen het big brother controle grid en de organische mens. Die organische mens van vlees en bloed staat onder zware druk. De technologie rukt overal op, alles wordt 'smart' en digitaal, zelfs nanotechnologie wordt nu rechtstreeks ingespoten via de mRNA vaccins. Er is het gevaar dat de komende mens zijn organische oorsprong verliest/vergeet en zijn natuurlijke habitat (moeder natuur) opgeeft. Dit zal zware gevolgen hebben voor komende generaties die nu al meegezogen worden in een virtuele wereldrealiteit.

Na de samrtphone komt de brein inplantchip. Elon Musk heeft er onlangs eentje in een varken gezet als test. De ontwikkelingen gaan supersnel. De handchip is al langer bekend en wordt her en der gebruikt.  Ten laatste tegen 2030 maar eerder rond 2025 zijn de breinchips voor mensen te koop en die zullen aanlokkelijk zijn vanwege de aangeprezen voordelen. Men verkoopt dan natuurlijk zijn ziel en bewustzijn om een transhumane superrobot te worden. Velen zullen dit pad kiezen.

We zien nu dat de mensen dagelijks overspoeld worden met berichten over Covid, vaccins, virussen, testen, maatregelen, beperkingen, faillissementen,...kortom, zoals steeds een hoop ellende die inspeelt op de emoties en jouw vibratie verlaagt (wat trouwens de bedoeling is). De media en de overheid spinnen een verhaal, een soort mindhypnose. Het gevolg is dat je stopt met zelf na te denken en meedrijft met de algemene consensus en tijdslijn naar de 'grote reset' die om de hoek ligt.  

Vandaar punt 1 : stap uit het verhaal, zet de TV uit, en schrijf je eigen verhaal. Betogen en petities zijn niet nodig, gewoon jouw aandacht en mind terugnemen en richten op de tijdlijn die naar de vrije en liefdevolle wereld loopt. En ga vaak de natuur in, daar is geen Covid en geen angst, enkel de levenskrachten die ontwaken en de zorgeloze vogels.

Bonus: The Century of the Self -- Dit is een sterke documentaire over het gebruik van psychologische technieken door overheid en bedrijven om de massa te bespelen

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall