22/01/2021

Samenwerkende Gemeenschappen

 


Vooral in de VS en Australië worden wapens als belangrijk beschouwd bij een mogelijke systeemcrash, wellicht omdat ze teveel denken aan Mad Max en Hunger Games toestanden. Maar er zijn wellicht meer essentiële dingen die van pas komen wanneer je 'uit de matrix' stapt, hetzij vrijwillig dan wel noodgedwongen.

Dr. Andrew Kaufman praat meestal over virussen en exosomen maar deze keer heeft hij een gesprek met Dr. Barre Lando over het opstarten van een homestead (familiedomein. Ook Dr. Zach Bush en vele andere influencers en YouTube vloggers hebben het steeds meer over zelfvoorziening, moestuinen en eco-gemeenschappen. De belangstelling groeit dus (al geruime tijd) en dat kan alleen maar positief zijn.
  • Is het mogelijk om op deze planeet te wonen en te leven zonder moeder Aarde leeg te roven, te vervuilen en te vernietigen?
  • Is het mogelijk om iedereen (gezond) te voeden, uit armoede te halen, te huisvesten, educatie aan te bieden en een zinvol bestaan te tonen?
  • Is het mogelijk om de Aarde te helen, te regenereren en haar overvloed en schoonheid nog te vergroten?
  • Is het mogelijk in harmonie en vrede te leven met zichzelf, met elkaar en met alle medebewoners op de planeet?
Het antwoord is telkens een volmondig ja! Dit alles is perfect mogelijk dank zij het familiedomein en bij uitbreiding het levensdorp, het is de oplossing voor bijna alle uitdagingen en wereldproblemen. Het is een prachtig en beproefd model: elke familie neemt het behoederschap en de verantwoordelijkheid over een klein stukje van moeder Aarde (1 ha). Daar creëert men een paradijsje voor zichzelf, voor het gezin en voor de toekomstige generaties. Iedereen wordt voorzien in de basisbehoeften, iedereen heeft genoeg, meer nog, er is zoveel overvloed dankzij ontelbare voedselbossen en moestuinen dat honger en armoede voorgoed tot het verleden behoren.


Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall