06/01/2021

Max Igan - Opkomst van de Technocratie

 



Video link on line: Max Igan - The Rise of Technocracy
Wie de rode pil durft nemen, ontwaakt langzaam uit de mindcontrol en matrixwereld. Maar dan begint het uiteraard pas. Wat dan te doen? Afwachten en gewoon verder doen met je dagelijks werk en leven, en jezelf hetzelfde verhaal blijven vertellen, houdt de hele piramide mee in stand. En daar is niets mis mee.

Want de verzorgingsstaat en de groei-economie zijn voor velen prima werelden om in te vertoeven, net zoals de georganiseerde religies een veilige omhulling bieden voor onwetende gelovigen, en net zoals geld verslavend en aanlokkelijk speelgoed kan zijn om stuff te verzamelen, en net zoals sinterklaas en de kerstman leuke leugens blijven voor kinderen. Maar voor wie klaar is met de oude verhaaltjes en de rigide structuren, valt er veel meer te ontdekken (en te creëren).

Planeet Aarde is een (energie)boerderij waar iedereen van geboorte tot dood werkt en betaalt om een kleine elite rijk en machtig te houden. De producten die geoogst worden op deze 3D boerderij zijn (jouw) geld, arbeid, emoties, (ziele)energieën en zelfs letterlijk mensen (zoals bij de ontvoering van miljoenen kinderen en orgaanhandel).

Landen zijn niet een bepaalde culturele verzameling van mensen, maar landen zijn economische bedrijven geregeerd door geld en banken. Deze coöperaties (of landen) worden niet bestuurd via democratie maar door kakistocratie, een overheid die bestaat uit de slechtst mogelijke personen).

De leiders en regeringen van vrijwel alle landen zijn namelijk onmenselijke psychopaten, compleet corrupt en gestoord en vertonen zwaar narcistische en egoïstische patronen. Alleen al in de vorige eeuw zijn regeringen, koningen en presidenten verantwoordelijk voor 300 miljoen burgerdoden en het aansturen van honderden oorlogen. Ook België laat zich niet onbetuigd, Leopold 2 vermoordde 10 miljoen Afrikanen in de Congolese holocaust, plunderde het land en hield de rest van de bevolking in slavernij. En nog steeds steunt België tal van 'landen' waar gemanipuleerde oorlogen de elite rijker en machtiger maakt ten koste van burgers. Ondertussen overleeft de bevolking onder hoge belastingen, ontelbare wetten, duizenden camera's, onleefbare steden, giftig voedsel, dodelijke straling en in kaart gezette aanslagen. Angst regeert, verlamt en veroorzaakt onnodige stress (voor wie zich laat meezuigen in de mediaberichten en overheidsbeslissingen).

David Icke is een goede introductie (rode pil) voor wie pas wakker wordt. De Awakening marathon (2014) is gratis te zien op YouTube en een complete aanrader. In amper 9 uur schetst hij een vrij coherent beeld van het totale plaatje (inclusief het spirituele element). Bijna alles wat David Icke al tientallen jaren naar voren brengt en eerst als 'fake news' werd weggezet, is ondertussen bevestigd als werkelijkheid en waarheid. Sinds 2014 zijn nieuwe thema's van belang geworden: transhumanisme, singulariteit, 5G, morgellons, Artificial Intelligence, disclosure, de CERN versneller, het Mandela effect, black goo, holografisch universum,...Over enkele van die thema's spreekt Max Igan in bovenstaande video.

De geboorte van de technologische machinewereld is volop gaande en de big brother controle en repressie maatschappij is onvermijdelijk. Men kan de toekomst niet tegenhouden. Honderd jaar geleden weigerden de Amish mee te doen met de industriële revolutie en leven nu nog steeds op het ritme van de natuur en in harmonie met elkaar. Let wel, uiteindelijk is er in wezen niets verkeerd met technologie en A.I., maar wel met de manier waarop het tegenwoordig gebruikt wordt als middel om de mens te controleren, te beperken en te vervreemden van zijn ziel. Kan het zijn dat er ook nu een tweesprong zichtbaar is: de keuze tussen echt Mens zijn en dus natuur/overvloed/liefde/gezondheid/vrede....of de keuze voor technocrazy en de maatschappij van stuff/straling/schaarste/angst/ziekte/geweld. 
 
Er ontstaan verschillende groepen mensen. En er is wellicht niet veel tijd meer. Bepaalde bronnen beweren dat het na 2020/2025 te laat zal zijn (wanneer 5G overal operationeel is). Nu kiezen is levensbelangrijk en bepaalt jouw toekomst en die van je gezin. De grootste groep (schapen) zal meevolgen met de NWO agenda en zonder verweer opgenomen worden in de virtuele, digitale, controle politiestaat met duizenden regels en wetten. Hun kinderen zullen opgroeien als gehoorzame order-volgers die hun menselijkheid inruilen voor artificiële apparaten. Een kleine groep zal de matrix verlaten en 'outlaw' worden en alternatieve ruil- en schenksystemen opstarten in natuurdorpen en onafhankelijk worden op hun familiedomeinen. Hun kinderen zullen opgroeien in vrijheid en speelsheid en hun inherente menselijke vermogens ontwikkelen. Ik heb mijn keuze reeds lang geleden gemaakt. Het vraagt moed en duidelijke beslissingen.

We don't need no education.
We don't need no thought control.
Teacher, leave the kids alone.
All in all, we're just another brick in the wall.
(Pink Floyd)

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall