13/01/2021

Freedom Cells

 

>

Ja, de energie kantelt. Komt het door de shocktherapie van Covid en de maatregelen? Of zijn het de eerste stapjes in het Waterman tijdperk? Of is het omdat we nu onderhand genoeg doem en duisternis te verwerken kregen? Focussen op de oplossingen is de nieuwe trend. Verlaat de angst en paniek verhalen. Blijf er niet in hangen, het is niet goed voor de gezondheid.

James Corbett, de bekende onderzoeker van alles wat de media niet wil vertellen, is een nieuwe serie begonnen en die gaat uitsluitend over de oplossingen. Als Klaus Schwab ons de 'great reset' wil opdringen, dan kiezen wij voor een nog 'greater reset'. Geen globalistische technocratie noch een nieuwe wereld orde gedirigeerd vanuit de piramidetop, nee dank u, maar een nieuwe horizontale samenleving gedragen door de mensen zelf.

De eerste aflevering gaat over 'Freedom Cells'.

Dit zijn kleine groepjes die samenwerken om bepaalde doelen te bereiken. Bijvoorbeeld op vlak van coöperatieve aankopen, voedselnetwerken, permacultuur tuinen, voedselbossen, peer-to-peer economieën, educatie, microschooltjes, gezondheid, communicatie, ecodorpen,...De deelnemers stellen zich beschikbaar om wederzijdse hulp te bieden aan iedereen in de groep, in welke vorm dan ook.
De eerste pioniersgroepen stimuleren dan de oprichting van andere kleine groepen, terwijl de reeds bestaande cellen zich organiseren in gedecentraliseerde grotere groepen en verbindingen maken met andere groepen wereldwijd. Net als de kleinere groepen betrachten ook de grotere groepen het gemeenschappelijke doel, namelijk om de collectieve soevereiniteit van de groepsleden te waarborgen door middel van vreedzaam verzet en de oprichting van alternatieve instellingen en oplossingsgerichte projecten.

Uiteindelijk zijn de 'Vrijheidscellen' in staat om zich los te koppelen van de staatsinstellingen en vrij te worden van het oude systeem. Op die manier wordt samen aan een nieuwe wereld gebouwd zonder energie te moeten stoppen in een eindeloze strijd tegen de gevestigde orde.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall