17/01/2021

Med Beds

Het 'Holographic Regenerating Medical Bed' is één van de Sci-Fi/E.T. technologieën die de elite reeds (lange tijd) ter beschikking heeft. Althans, dat beweren sommige onderzoekers en klokkenluiders.


Het zijn medische bedden voorzien van holografische projectoren. Met behulp van een bloedmonster leest een computer het DNA en vormt daarna een volledige 3D-kopie van het lichaam. De computer is verbonden met de projector die eruit ziet als een camera met een grote lens. De 3D kopie wordt op de patiënt geprojecteerd. Daarna worden water, aminozuren en andere bouwstenen van het fysieke lichaam in het systeem gepompt om de genezing/regeneratie uit te voeren. Door het principe van 'dominante harmonische frequentie resonantie' komen de lichaamscellen en de vloeistoffen moleculair overeen met de holografische projectie. Via deze methode kunnen ledematen, tanden en slecht functionerende organen in 4 tot 5 dagen worden 'hergroeid'. Kanker en andere lichamelijke ziekten behoren voorgoed tot het verleden.


Niettemin is er ook een minpunt. Zo'n Med Bed kan voor velen bijzonder aanlokkelijk en levensreddend zijn, maar het gaat voorbij aan de oorzaak van ziekte, iets wat holistische geneeswijzen zoals Ayurveda en Germaanse geneeskunde wel in rekening brengen (de eenheid van lichaam, ziel en geest).

Zoals we ondertussen weten (in deze omgekeerde wereld) toont Hollywood vaak de waarheid vermomd als fictie en vertelt de media leugens vermomd als waarheid. In de film Elysium zie je een nog verder ontwikkeld model van zo'n Regeneratie Bed in werking (zie fragment hieronder).
 
Anastasia in Boek 7, pag. 66:

"Er is nu een situatie aan het ontstaan waarin de mensheid tegelijkertijd in twee werelden kan verschijnen. Hij zal de mogelijkheid hebben zowel de verworvenheden van de technocratische, kunstmatige wereld als die van zijn Goddelijke oorsprong te benutten. Door deze twee werelden te vergelijken, niet van horen zeggen maar door de gelegenheid te gebruiken om op grond van hun eigen observatie, hun eigen bevindingen, tot een oordeel te komen, zullen de mensen in staat zijn om hun eigen keuze te maken, oftewel een nieuwe wereld te creëren. Ze zullen hun eigen prachtige Goddelijke toekomst creëren."

Anastasia (en Shambala meesters) gebruiken innerlijke ziel'technologie' om hun avatar gezond te houden en het leven op Aarde flink te verlengen (vaak tot duizenden jaren). Maar anderen kiezen om die vermogens te materialiseren als uiterlijke technologie in de digitale en transhumane maatschappij die volop bezig is (richting inplant breinchip). Het lijkt op de keuze tussen ofwel de exploratie van de innerlijke wijsheid/creatiekracht ofwel binnentreden in een 'smart' wereld waar alles wordt geautomatiseerd en gerobotiseerd, tot zelfs het denken toe via mindcontrol en de personal assistent Siri/Alexa.

Maar misschien is het niet of/of maar en/en...boeiende en intense tijden in ieder geval.
 
 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall